Aukšti tarifai pučia saulės energijos burbulą

Grįžti į straipsnį

666

666 portretas
na va eilini syk valstybes tarnautojai apvoge lietuva ir sudare galimybes ja apvogineti ,. nesunku suprast kad vagys pirks elektra is lesto ir pardavines kaip pagaminta is ju saules bateriju , tereikia geru pazystamu ir taves niekas nepagaus ir laisvai apvaginesi sali . na ir žalą galit paskaičiuot nesunkiai atimant tam tikrą procentą : Iš mažųjų saulės jėgainių energija bus superkama po 1,44 lito už kilovatvalandę (jei elektrinė neintegruota į pastatą) arba po 1,8 lito už kilovatvalandę (jei elektrinė integruota). TOLIAU nurodyti 86 milijonai bet nenurodyta ar tai maksimumas veikiant 24 val per parą ar dar kažkaip , taip pat nenurodyta per kokį periodą . Na o galiausiai šita valstybinė afera su saulės jėgainėmis tėra didžiosios dalies Lietuvos žmonių apvagimas ir jų gyvenimų žlugdymas o kaikuriais atvejais ir žudymas.

JA

JA portretas
Vaidins , kad elektrą gamina saulė, o pardavinės tą pačią nupirktą iš Rusijos.Už tai tiek daug norinčių. Kas atskirs kokia elektra teka tais laidais?

666

666 portretas
saulės elektrinių elektrą turėtu savininkai naudoti savo reikmėms o valstybė kompensuotu jiems tam tikrą dalį tarp valstybės elektros kainos , atitinkamai stebint elektros skitliukus ir pagaminamą elektrą iš saulės elektinių irgengiant kontolines rajone ir kontrolinius skaitliukus ,. BET PAČIOJE ESMĖJE tai finansiškai neapsimoka ir viskas tai padaryta ir priimti įstatymai ne dėl ekologiškumo o dėl afiorų kad būtu galima apvaginėti šalį ir tai darytu tikrai ne biedni žmogeliai o tie kas numate didelius projektus ir dideles afioras ir turinčius geras pažintis . O tai kaip ir minėjau pati priežiūra finansiškai neapsimoka nes tiek išlaidos priežiūrai , tiek policijai , tiek prokurorams , tiek vsd , tiek teismų bereikalingas apkrovimas , čia panaši afera kaip ir daugelis kitų išleistų valstybės tarnautojų ją galima sulygint nes su išmokomis už vaikus kuomet motinos gaudavo buvusi savo atlyginimą . Kaip ir sakiau kad atsinaujinantys šaltiniai iš kurių išgaunama elektra turi būti valstybės pinigai ir griežta kontrolė ir elektra turi būti pardavinėjama labai pigiai šildymo metu kad žmonės mokėtu už šildymą labai mažai , jiems suteikiant šildymo sezono metu už 5 ct. 1 kw visumoi 700 kw per mėnesį 20 - čiai kv.m. Tokiu būdu Lietuvos žmonės sutaupytus pinigus už šildymą išleistu smulkiojoje ekonomikoje kuri yra pagrindas žmonių įdarbinime o tai sodra ir automatiškai geresnis kekvieno rytojus išskyrus aferistus ir oligarchus kuriems tarnauja LTU valstybei atstovaujantys seimo nariai , prezidentai kurie susija suvisomis šitomis aferomis o juos nesunku išsiaiškint . Perki po 0,46 cnt. parduodi po 1,44 cnt arba 1,80 cnt už kilovatvalande . Nesunku paskaičiuoti kiek vagys pavogtu iš elektro energijos . Tas pats ir su atidarytu nauju lietuvos elektros bloku kuris kainavo 1,3 milijardo ir finansiškai nenaudingas nes vėjo jėgainės valstybei būtu buvusios naudingesnės vien finansiška prasme perdirbant praėjus teminams tiek užterštumo na ir svarbiausia elektros pagaminimo prasme nes vėjo jėgainės pagamintu daugiau elektros energijos nei šitas eletros blokas už 1,3 milijardo , beliktu pastatyti kažką panašaus į kruonio hidro elektrinę kuri veiktu kaip baterija arba statyti ličio jonų elektros baterijų saugyklą čia tereiktu gerai paskaičiuoti .

Manau

Manau portretas
Kad šita "nesąmonė" ( gal geriau tinka pavadinti afiora?) su saulės energijos supirkimo kainomis turi būti nedelsiant sustabdyta, o jos prastūmėjai nubausti ir turėtų padengti nuostolius iš savo kišenės, o ne iš kiekvieno po 1 cnt už kw.

Galerijos

Daugiau straipsnių