Atsiskaitymas pašte – tik grynaisiais

Grįžti į straipsnį

Balys

Balys portretas
Jeigu bankai ima mokestį už mokėjimo korteles, tai Lietuvos bankas turėtų juos apmokestinti už grynųjų naudojimą, nes popieriniai pinigai dėvisi labiau negu kortelės, ir juos šlamančius nuolat spausdinti yra brangus malonumas, juo labiau, kad klastotojai įžūlėja ir reikia taikyti vis įmantresnes banknotų apsaugos priemones, Be to, išplėtę atsiskaitymus kortelėmis, mes apribosime neteisėtai įgytų pinigų patekima į apyvartą ir gerokai suvaržysime nusikalstamą pasaulį.

evaldas

evaldas portretas
Mokesčius moku kredito unijoje - tai man nekainuoja. Atsisakiau bankų paslaugų ir nesigailiu. tai taupo pinigus ir laiką. Be to kredito unija moka geresnes palūkanas nei bankas. Lankstesnis aptarnavimas. O svarbiausia - iš manęs neuždirba tie siurbėlės bankai :)

CEASAR

CEASAR portretas
Visiškai pritariu Evaldui, pats darau tą patį ir kitiems rekomenduoju. O mažesnėse įmonėse (aludėse ar krautuvėlėse) stengiuosi atsiskaityti grynaisiais - ir taip jiems krūvos mokesčių yra, tai bent bankams duoklės už korteles tegu nemoka. Palaikykime smulkųjį ir vidutinį, ir svarbiausia – LIETUVIŠKĄ verslą!

Galerijos

Daugiau straipsnių