Atnaujintoje Ūkio banko svetainėje - nauji elektroniniai įrankiai

Ūkio bankas šiandien pristatė atnaujintą savo interneto svetainę, kurioje bus patogiau naršyti klientams bei visiems besidomintiems banko paslaugomis ir veikla.

Puslapis atnaujintas remiantis naujausiomis internetinių puslapių dizaino tendencijomis, todėl jis tapo funkcionalesnis, reikiamą informaciją galima surasti greičiau ir paprasčiau.

Be to, svetainėje pristatomi du nauji elektroniniai įrankiai, padedantys pasirinkti tinkamiausias paslaugas ir produktus – „Mokėjimo kortelių gidas“ bei „Taupymo paslaugų gidas“.

„Pristatome atnaujintą Ūkio banko svetainę, kuri pasikeitė ne tik vizualiai – ji tapo gerokai funkcionalesnė, o besidomintiems konkrečiomis paslaugomis siūlome pasinaudoti specialiais gidais, padėsiančiais pasirinkti tinkamiausią paslaugą ir produktą. Tikimės, kad mūsų naujasis puslapis vartotojams bus ne tik patogus, bet ir naudingas“, - sakė Ūkio banko Rinkodaros departamento direktorė Vitalija Cariova.

Pasak jos, „Taupymo paslaugų gidas“ leis lengvai pasirinkti tinkamiausią taupymo būdą, o „Mokėjimo kortelių gidas“ – labiausiai konkretaus žmogaus poreikius atitinkančią mokėjimo kortelę. Vartotojui atsakius į šiuose giduose pateiktus klausimus apie savo lūkesčius, vartojimo įpročius, pajamas, amžių ir pan., jam iškart bus pasiūlytas tinkamiausias sprendimas.

Be vizualinių pakeitimų, naujoje Ūkio banko svetainėje pritaikyti ir kiti naujausi internetinių svetainių sprendimai, supaprastinantys naršymą ir leidžiantys greičiau surasti aktualią informaciją. Tuo tikslu sumažintas meniu lygių skaičius – dabar jų yra tik trys, todėl ieškomą informaciją rasti lengviau. Be to, įdiegti suskleidimai, kurie pagal kategorijas sumažina informacijos kiekį, matomą puslapyje.

Naujosios svetainės tituliniame puslapyje patogiau išdėliota pirmo būtinumo informacija, aiškiau matomi banko pasiūlymai, naujienos, taip pat – įvairios Ūkio banko siūlomos skaičiuoklės, prašymų formos ir kiti dokumentai. Be to, pakeisti ir paslaugų aprašymai, siekiant, kad jie klientams būtų aiškesni ir lengviau suprantami.

Ūkio banko interneto svetainė www.ub.lt per mėnesį vidutiniškai sulaukia 110 tūkst. lankytojų.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Tai stai kodel neimanoma ieiti i saita Ukiobankas.lt
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių