A.Sekmokas: Rusija neturės išskirtinių dujų teisių ES

Grįžti į straipsnį

leonid

leonid portretas
Del jusu bukizmo uzsuks voztuva-va tada antraip soksim.

ežys

ežys portretas
Labai labai Rusija išsigando Lietuvos,ką dabar Rusijai daryti-tik raudoti ir vaitoti,juokas pro ašaras....

malpa

malpa portretas
manau deja rusai

pilietis

pilietis portretas
mala beleka ,sekmokai ar tu pats tiki ka kalbi..

vartotojas

vartotojas portretas
Šnekėkite ką tik norite,bet be rusiškų dujų Lietuva niekada neapsieis.Jeigu dujas pirktume iš kitur,jos būtų žymiai brangesnės.Būtų taip,kaip su lenkų,naftos neturinčių benzino kainomis.

Jakovas

Jakovas portretas
Manau kad ateityje Rusijos oligarchai ir valdininkai negaus lengvu pelno pinigu is musu del sios naujos tvarkos. Negrazu kai vienintelis galimas pardavejas santazuoja pirkeja ir jo teritorijoje daro ka nori. Jeigu uzsuks dujas mums tai ir Karaliauciaus krastas bus be duju ir elektros.

Guoda

Guoda portretas
keleto durnių politinis laimėjimas ir visų Lietuvos piliečių ekonominis pralaimėjimas,traukiantis iš kišenių paskutinius centus.

hrodgr

hrodgr portretas
Nesamone ,zmonem reikia gyventi siandiena o ne 2015 metais ,iki ju dar reikia dagyventi. Europoje zmones kovoja del savo teisiu tuo momentu o ne ziuri i keliata metu i prieki .As manau kad Kubilius pralaimejo prasydamas Europos parlamento uzstojimo.Kadangi europa neturi itakos Rusam,ji yra ne europos sajungos nare ir savo dujas gali parduoti kam noti uz kiek nori,perkanciuju ir parduodanciuju susitarimo reikalas.

Galerijos

Daugiau straipsnių