Apklausa: lietuviai į kavines dar negrįš

Grįžti į straipsnį

qaw

qaw portretas
Kai už arbatos puoduką moki 4 Lt ir nesuvoki, iš ko tokia kaina susideda, nusprendi, kad namie geriau ir nepalyginamai pigiau. Tai čia kliento nuomonė, verslininkai turi savo nuomonę.

jo

jo portretas
tai paziurekit kokios kainos kavinese

vytz

vytz portretas
matyt, aš - ne lietuvis?

kultura

kultura portretas
Nera pas mus restoranu kulturos ir ...nebus. Isnaikino kadaise jos uzuomazgas ''obscepytas'', tad lietuvio suvokime nuejimas i restorana asocijuojasi tik su prisiryjimu daaaag ir papigiaja, kaip valgykloj. I tokia paklausa ir orientuota esama pasiula... Kokybes nulis ir jos neatitinkanti kaina.

vokietka

vokietka portretas
mano drauges vaikai pastebejo,kad kavinese ir restoranuose jie lankosi tik tada,kai teta(tipo as)atvaziuoja is Vokietijos ir zinoma pakviecia visa seima(nors vyras yra dirbantis)ir uzmoka uz ta malonuma....

mmm

mmm portretas
bet gers namie degtine, arba koncertuose. Kas darosi Kauno haleje pvz. koncertas "Grok Jurgeli" : uz nugaros, priekyje, salia tik valgoma , geriama alus, o veliau ir atvirai butelis degtines , na ir aistros ... aisku yra ir be to apsieinanciu, bet ko gero ju mazuma...Tai iki ko daeita!!!

ALIUS

ALIUS portretas
Kadangi as esu vieengungis,tai pietauti einu i kavine.Ateina ir motereliu nors nedaug.Pasiima puodeli kavos,piragaiti, o visas deemesys i vyru puse.Matyt vienises,iesko viruku.Kai i jas paziuri,kudos ,matyt rukancios ir visada tos pacios.Ju vietoje peer pietus bent pavalgyti vertetu,neatrodytu viesalkos.Valgykit mergeles,nesikankikite su ta kava.

O man

O man portretas
nusispjaut, kokios ten kainos! Nuo tada, nebegalima parūkyt ramiai, kol užsakymą atneš, į jokias tokias įstaigas nebeužsuku. Net jei už dyka vaišintų, ir tai neičiau.

emigrantas

emigrantas portretas
o kam runkeliams kavines,tegu is namuose is savo dideliu sikpuodziu atliekas valgo.

emigrantui

emigrantui portretas
balvone tu čia apie savo tėvus taip galvoji ?

Notare

Notare portretas
Man perbrangu, o svarbiausia, nera prasmes i kavines eiti.

Galerijos

Daugiau straipsnių