Apie draudimo terminą - trumpąja žinute

Pamiršti apie besibaigiantį draudimą ir likti be apsaugos nuo šiol bus sunkiau. Šalies draudimo rinkos lyderis „Lietuvos draudimas" apie besibaigiančias draudimo sutartis savo klientams primins trumpąja žinute. Tokius priminimus gaus „Lietuvos draudimo" klientai, apsidraudę būstą, automobilius privalomuoju, savanoriškuoju bei nelaimingų atsitikimų draudimais.

Šių metų pradžioje ši nauja paslauga buvo išbandyta su nedidele grupele „Lietuvos draudimo" klientų, o jai pasiteisinus, nuo šiol priminimus apie besibaigiančias draudimo sutartis gaus visi savo būstą, automobilį ar nuo nelaimingų atsitikimų apsidraudę klientai. Draudimo kompanija per mėnesį vidutiniškai išsiunčia apie 25 tūkst. trumpųjų žinučių klientams ir tikisi, kad šis skaičius ateityje augs.

„Lietuvos draudimas" buvo pirmoji bendrovė, pernai pasiūliusi savo klientams draudimo žalų klausimus spręsti tiesiog telefonu. Taip pat neišeinant iš namų ar biuro, „Lietuvos draudimo" internetiniame puslapyje apsidrausti vairuotojo civilinę atsakomybę ir kelionių draudimu.

Šalies draudimo rinkos lyderis „Lietuvos draudimas" turi pusę milijono privačių klientų Lietuvoje ir priklauso vienai didžiausių draudimo grupių RSA, teikiančiai draudimo paslaugas 130 šalių ir aptarnaujančiai apie 20 mln. klientų visame pasaulyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių