Apgautais pasijutę klientai iš DNB banko siekia prisiteisti milijonus

Grįžti į straipsnį

Juozas

Juozas portretas
Bankai, tai eiline piramide, kur nieks negarntuoja tavo indeliu, tik aisku jie to niekam nesako

tata

tata portretas
nu jei gu taip, tai tada nafik

fg

fg portretas
Gobšumas žudo

investaves

investaves portretas
Pinigus laikau užkastus darže.Vieno stiklainio nerandu, gal kas nori pavasari padeti kasant surasti, pasidalinsiu 50/50.Daržas tik 6 arai, tai per pora dienų įveiksim.

o man dzin

o man dzin portretas
ot gerai,kad litovcus tvatina norvegai,svedai,vokieciai,rusai,amerikonai ir visi kas netingi. :) tik litovcai visiems gatavi uzpakalius laizyt ir vergaut,bet loti jie tegali tik ant savu-tautieciu.cia tik pasekmes,kad kiekvienas gauna pagal nuopelnus.o toliau-bus dar blogiau.(tik vargu ar jau beimanoma).

zmogus

zmogus portretas
Artimiausius 50metu.Patariu ne laikyti pinigu banke.Kuo skubiau nusiimkit. As praradau daug su valstybes garantijom ir t.t.

Remis

Remis portretas
Net ir kvailiui turi būti aišku, kad bankas visada apkvailins.O rajonų bankuose tuo metu beveik nei vienas darbuotojas neturėjo finansų maklerio licenzijų, todėl NEGALĖJO platinti , duoti pasirašyti sutartis ar teikti informaciją klientams. O tai daryti gali tik licenzijas įgiję darbuotojai,apie tai galima užklausti Vertybinių popierių komisiją.Bankui visada reikalingi patiklūs ir nelabai besidomintys finansiniais instrumentais, klientai.

Henrikas

Henrikas portretas
Advokatus ir teisėjus bankas aišku nupirko. Sunku bus, bet sudoroti tokį banką būtina.

a

a portretas
nu bet idiotai nori geriau gyvent rizikuoja nepasiseka tada atiduokit pinigus,gudragalviai o jei butu pasiseke tai procentu neatsisakytu

Galerijos

Daugiau straipsnių