A.Merkel ir N.Sarkozy nuvylė rinkas

JAV statybų leidimų skaičiaus sumažėjimas nuo 617,000 iki 597,000 liepą nuvylė rinkų dalyvius. Šis rodiklis gali išlikti mažėjantis dėl JAV bankų nenoro kredituoti. Dėl šios priežasties USD/JPY valiutų pora krito nuo 76,90¥ pasipriešinimo. USD/JPY poroje artimiausias palaikymas 76,50, o pasipriešinimas 77,00.

EURUSD

Vokietijos ekonomikos atsigavimas sulėtėjo. Antrojo ketvirčio augimas 0,10% mažesnis nei prognozuota. Dėl tokio sumažėjusio rodiklio galimas visos Euro zonos augimo perspektyvų lėtėjimas. Vokietijos kanclerė Angela Merkel ir Prancūzijos prezidentas Nikolai Sarkozy atemetė Euro obligacijų išleidimą - tokia priemonė leistų lengviau išspręsti euro zonos skolų problemas.

Obligacijos sujungtų 17 euro zonos narių skolas. Merkel ir Sarkozy tivrtino, jog esantis 440 mlrd. eurų paramos fondas yra "pakankamas". Tai nuvylė rinkas. Šiandien investuotojai stebės rinkos reakciją į šitą pranešimą ir stebės Europos finansinį sektorių. EUR/USD pora šiuo metu yra tarp palaikymo 1,4350 ir pasipriešinimo 1,4480$

GBPUSD

Anglijos centrinio banko vadovas Mervyn King išsakė poziciją, kad stresas euro zonoje gali pakenkti ir Anglijos ekonomikai. Toks pranešimas parodo, kad centrinis bankas labiau susirūpinęs augimo perspektyvomis nei infliacija. Šiandien investuotojai stebės MPC konferenciją. Jei du prieštaraujantys balsuotojai (Spencer Dale ir Martin Weale) pakeis savo optimistinį toną, GBP/USD pora gali smukti žemiau 1,6370 palaikymo. Kilimo atveju virš 1,6480 pasipriešinimo signalizuotų apie tolesnį kilimą.

 


Šiame straipsnyje: eurasdoleris

NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
Kas cia per pasipriesinimo armija.visi tik priesinasi
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių