A.Kubilius užsimena, kad pavykus išardyti „Leo LT“, pavyks įveikti ir „Gazprom“

Grįžti į straipsnį

reteja

reteja portretas
paskutiniai plaukeliai fizikui

Cinikas

Cinikas portretas
Ar ne tu Kubiliau zu LEO LT balsavai,a ? O nuostolius Lietuvai,ar jau atligintas ? Su Gazpromu kariausi ? Kitame pasaulyje,politinis tu lavonas !

Kubiliui

Kubiliui portretas
Seniai laikas.

qbilysis

qbilysis portretas
svajuko dramblones. kaip ir suvaldyta krize..... lietuviai evakuojasi is lietuvos del tokiu komuniagu kaip konservai..

mano nuomone

mano nuomone  portretas
kai pats su Kirkilu skūriai LEO tai ir išardiai aišku už pinigus,o Gasprom išardyti reikės Maskvą užimti ir iki pelenų sudeginti.Anūkam savo tas pasakas sek o tautai tas jau nelimpa,AŠ NENORIU TAIP GYVENTI KAIP TU MUMS SIŪLAI SU SAVO VISAIS MINISTRAIS .ATEIS TOKIA DIENA KAIP TAIP GALVOJANČIŲ BUS DAUGUMA.AR PASIRUOŠES BŪSI TADA PRIMTI TOKĮ IŠŠŪKĮ

gunther

gunther portretas
Kubiliau- o is kur gausi dujas? yra kitokiu variantu nei Rusija? O kaip yra su privacia nuosavybe? juk tai sventa....

Jonas

Jonas portretas
Jūsų politinės ambicijos neišlaiko jokios kritikos,nesuvokiamos sveiku protu,o kenčia eiliniai piliečiai.Ko vertos Jūsų trubaduro pasakėčios : nušalinti AK"Lietuvos dujos" vadovus.Būkite padorus ir nekvailinkite savo piliečių

skaitytoja

skaitytoja portretas
Kad ir koks būtų sunkus gyvenimas, bet tik dešinieji gali judėti link pažangos ir šviesesnės Lietuvos ateities. Todėl , nežiūrint to,kad Kubilius neturi komunikacijos su visuomnene gebėjimų, jis turi tvirtą stuburą ir pakankamai smegenų, kad Lietuvą padarytų tikrai savo krašto šeimininke ir nutiestų kelią į žmogiškesnį gyvenimą visiems, o ne tik išrinktiesiems.

KO JUS

KO JUS portretas
Kaltinat ji... Iseis KUBILAS, ateis KIBIRAS

Cockney

Cockney portretas
Gazpromą įveikti būtina,tačiau iš pradžių reikėjo bent pradėt statyt suskystintų dujų terminalą. Dabar dulkina mus visus ir europai nusispjaut ant mūsų...

Jojo

Jojo portretas
Kai MACHIMOS kuriant LEO atgal igrudo VST , kurious pirko uz banku sindikuota paskola , o paskola grazino is VST pajamu , buvo labai grazu ir paprasta .O cia juk GASPROMAS su savo istekliaios , o ne vėpė , ATSIBUSKITE gerbiamieji.

Džiaugtis nėra kuo

Džiaugtis nėra kuo portretas
Gal ir įveiks "Gazprom", tačiau, kas sumokės. Leo LT išardymas labai brangiai kainavo Lietuvai. Todėl girtis ir džiaugtis nėra kuo.

SALIN KUBILA

SALIN KUBILA portretas
KUBILIAU, KODEL VEL MELUOJI? GASPROMO NIEKAS NEIVEIKS.

simas

simas portretas
reikia tik pritarti Kubiliui ir jo komandai. O visos bėdos su kainomis kyla iš 2004 m. (vergiškos) Lietuvos sutarties su "Gazprom", kurią pasirašė gerojo Brazausko vadovaujama socdemų vyriausybė.

Kaunas

Kaunas portretas
Gasprom neiveikiamas,ka ta maza utele meluoja ??? Niekada neiveiks musu valdzios tarakonai,geriau pabruktu savo buldozeriskas kaktas ir tyletu uodegas pabruke :)

jo

jo portretas
Kubiliau,kodel nepasakai kiek zmonems kainabo isardymas LEO lt. ir kiek zmones permokes uz dujas del tavo kvailo uzsispyrimo.

Hau

Hau portretas
Beliko tik garsiai papersti.

gunther

gunther portretas
taigi zemaitis..... tas jei uzsispyre-tai karve i medi ivarys......

Saunuoliai

Saunuoliai portretas
Ir pasislept socdemams po pernyksciais lapais, nustekenusiais lietuva ir palikusiais tauta ubagais.....

Kęstas

Kęstas portretas
Vien tik pagraudenimų apie sąžinę neužteks. Skaudu matyti lietuvius, kenčiančius tą pačią Rytų despotiją, korupciją ir panieką žmogui, kokia yra Putino Rusijoje ir buvo Mubarako Egipte. Lietuva atsigaus, jei suardysime Rusijos mums paliktą nomenklatūrinę tvarką. Pašalinti reikia ne tik senus nomenklatūrininkus, bet ir prisiplakusius prie jų, kaip Degutienę, Kubilių, Landsbergį ir daugelį kitų. Mes esame laisvi. Turime patys susitvarkyti gimtinėje.

Auris

Auris portretas
Palaikau premjerą. Tuo pačiu reikia kuo greičiau statytis energetikos jungtis su vakarais. Su Rusija sutarsime tik tada, kai ji mūsų negalės šantažuoti energtikos srityje.

Kęstas

Kęstas portretas
Bemokslių pensininkų kalėjimas - kuo Tu pavirtai, Tėvyne? _Iš Lietuvos niekada neemigruoti nusiteikę tik 12,3 proc. apklaustųjų. Niekada neišvažiuosiantys iš Lietuvos nurodė vyriausio amžiaus (virš 55m.), žemesnio išsimokslinimo, mažiausių ir didžiausių pajamų gyventojai [1]._ 1. Apklausa: emigruoti nori ketvirtadalis lietuvių. Vytenė Stašaitytė, DELFIO portalas.

aišku

aišku portretas
Tuoj bus naujų,baisesnių ir už Leo.

nuomone

nuomone portretas
idomu, kokia kompensacija Kubilius sumokes Gazpromui, jei NDX-ui sumokejo 680 mln. LT? O is ko paims ta kompensacija, jei ne is musu?

pensininkas

pensininkas portretas
Durnesnio premjero,mano nuomone, lietuva dar neturėjo.Tik tks leidimas jam vadovaut,kažin kur mus nuves.Mano nuomone,toks jo vadovavimas ar nėra tik kieno nors pasamdytas,kad darytų suirutę.Jis nepaiso,prezidentės,gina savo gaują,tai ką jis atsižvelgs į eilinį žmogų.Jei žmogau nesugebi vadovaut,buk supratingas,užleisk kitą.Ką jis padarė,tik suerzino žmones ir dar labiau skurdina Lietuvos tautą ir kemša sau kišenes.Niekaip nebaigia savo rezidencijos,juk už tokius milijonus ji turėtų but auksinė,bet deja kiek dar reikės tų milijonų,kek dar pensininkams nukirps,juk sakė jei reikės,tai ir vėl numažinsim pensijas,o jei nesulauks grąžinimo,tekaltina poną dievą.Juk gera tarnyba savivaliauk,kaip išmanai.Ir taip lipama iš bedugnės.Įmest jį įtą bedugnę,duot minimumą ir tegu parodo,kaip išgyvent.

pensininkas

pensininkas portretas
Kubile tu riedėk velniop,jei nieko nesugebi,tik pensininkus ubagus smaugt ir savo auksu padengtą rezidenciją už nesamoningus milijonus remontuot,tegu tave velnias neša kuo toliau nuo Lietuvos,juk jei kas ,kažin ar spėsi kudašių išvilkt.Taip gyvent nebeimanoma,tik taip pabandžius.Iškast duobę,įmest tave ten ,duo minimumą,tai ir parodyk kaip greičiau iįlipt iį bedugnės.

Galerijos

Daugiau straipsnių