A.Kubilius: turgininkai vietoj dialogo renkasi demonstracijas

Grįžti į straipsnį

666

666 portretas
o kodel tik turgininkai turi tureti kasos aparatus :) , turi tureti visi kas vykdo prekyba prekemis ( neskiek zinau yra ir isnesiojamoji prekyba ) , taip gausis kad visas prekes gales pardavineti prie namu uznesant i buta

666

666 portretas
aisku viena jie tikrai ne saziningi turgaus prekiautojai idomu kiek jiems sumokejo

Nuomonė

Nuomonė portretas
Turgininkai ne išrinktųjų klasė. Kasos aparatai jiems privalomi..O kaip elgėsi taksistai ir ką???Atsirado taksofonai ir niekur nesidėjo. Vyriausybė neturi nusileisti. tam nėra jokio reikalo. Ir niekur targašai nesidės..Darbo ministerijoj negaus.

spyglys

spyglys portretas
Reikėtų kuo greičiau įvesti kasos aparatus,nes kur cirkuliuoja dideli laisvų pinigų kiekiai,ten šešėlinės ekonomikos mastai tikrai dideli.Reikėtų pažaboti ir kontrabandą.

rj

rj portretas
taip turgaus bobulyte su riseliu salotu milijonais vartosi ,o tos vargses maksimos tokios biednos ai,ai ai jai kaip jus nesuprantat kol sitas debilas kubilas bus valdzioj kitaip ir nebus

Atsibodo

Atsibodo portretas
jau klausinėt to paties, neatsako niekas. Bet aš tiesiog iš bjaurumo dar kartą paklausiu: Lietuvoj tie privalomi kasos aparatai gaminami ar užsieniuos? Jei Lietuvoj, tai tiek to, reik duot saviems uždirbt. Jei užsieniuos, tai kodėl lietuviai turėtų užsieniečius šelpt? O ką, broliai lietuviai, jums nerūpi tokie niekai? Blogai, kad nerūpi... Greit viską iš užsieniečių pirksim.

Galerijos

Daugiau straipsnių