A.Kubilius prakalbo apie bandymą paveikti „Snoro“ bankroto procedūrą

Grįžti į straipsnį

pilietis

pilietis portretas
Kodel neatsako tie kurie privalejo kontroliuoti banku veikla!!! vadinasi visa laika lobo piktnaudziaudami tarnybine padetimi.Niekada Lietuvoje tvarkos nebus,kol pareigunai nebaudziami cirkus krecia........arba sulauksyte Graikijos......arba dar blogesnio likimo.....kadangi Garliavos ivykiai parode,kad teisine sistema Lietuvoje niekine.....

Valstybiniai nusikaltimai

Valstybiniai nusikaltimai portretas
Pirmiausia reikia nubausti ypatinguosius valstybinius nusikaltėlius, kurie pasikėsino į visuomenės nuosavybę, pagal 1989-1990 m. įstatymus: likviduoti pramonės bei žemės ūkio įmones, atlyginimų fondus, bankus. Visur buvo ramu, o diplomatai rezgė avantiūristinius planus. Ką davė Lietuvai Sąjūdis ir I-oji vyriausybė?

Geriau patyletu

Geriau patyletu portretas
Jau Kubilius su savo "konservais" geriau patyletu, uzuot ieskoje kaltu. Degutiene musesi i krutine, jog nenutekino informacijos. o sunelis pasidenge paskola, kai kiti tuo tarpu liko ant ledo. Dabar "konservai" gula kryzium, jog nereikia parlamenties komisijos. Bijo, jog ju darbeliai isaiskes....

skorpionas

skorpionas portretas
Lietuvoje buvo trys milijardinės aferos: lansbergistų – Mažeikių naftos pardavimo už 1 Lt + kasmet po 40 mln. Lt Wljamsui už MN valdymą, viso apie 1-1,2 milijardų Lt, kirkilistų – LEO įkūrimo ir atominės el. „ statybos“ viso apie 1,5-2 milijardus Lt, ir gribauskistų-kubilistų - banko "Snoras" „nacionalizacijos“ ir tyčinio bankroto. Visos milijardinės aferos turėjo bendrą bruožą - milijardinių aferų tyrimo medžiagos buvo valstybės paslaptimis. Gana, tautos apiplėšimai negali būti valstybės paslaptimis. Žmonės, pabuskit! Ne Grybauskaitė, Kubilius, Šimonytė ar Vasiliauskas atlygins milijardinę žalą akcininkams Antonovui ir Baranauskui ir kitiems nukentėjusiems dėl nacionalizacijos ir tyčinio bankroto, o visi mes ir kas buvo ar nebuvo „Snoro“ klientais per naujus ar padidintus mokesčius. Sveiku protu nesuvokiamo dydžio atlyginimas Freakly ir jo parankiniams mokamas ne už darbą, o už bendrininkavimą nusikaltimo padaryme (už 5 bankroto metus Freakly ir jo parankiniai gaus apie milijardą Lt) ir atlyginimą jam moka ne Grybauskaitė, Kubilius, Šimonytė ar Vasiliauskas o mes. Banko "Snoras" „nacionalizacijos“ ir tyčinio bankroto afera mums kainuos apie 2-5 milijardus Lt. 2 milijardus Lt kainuos, jei išreikalausim, kad Seime būtų sukurta komisija „Snoro“ bankrotui tirti ir bus pakeistas bankroto administratorius; 5 milijardus Lt kainuos, jei niekas nesikeis. Privalom reikalauti, kad Seime būtų sukurta komisija „Snoro“ bankrotui tirti ir būtų pakeistas bankroto administratorius. Tyčinio bankroto organizatoriai ir vykdytojai Grybauskaitė, Kubilius, Šimonytė, Vasiliauskas ir Ko turi būti teisiami ir pasodinti į kalėjimą už didelę žalą Valstybei, kaip Timošenko Ukrainoje. Vagys turi sėdėti kalėjime, o ne Prezidentūroje ar Vyriausybėje.

Kęstas

Kęstas portretas
Esminis klausimas: kiek pavogė iš banko I. Degutienės sūnus, kas dar vogė, kaip atsiimti tuos pinigus.O A. Kubiliaus žodžiai yra pasityčiojimas iš mūsų visų: _„Esminis klausimas – kodėl socialdemokratų lyderiui Algirdui Butkevičiui kažkas iš „Snoro“ banko neša dokumentus, kurie atskleidžia bankinės veiklos paslaptį, ginamą įstatymo. Pats tokio dokumento perdavimas jau turi būti teisėtvarkos institucijų tyrimo objektas._ Kokios dar gali būti čia asmeninės vagių paslaptys? Teisėtvarka, vietoje vagių gaudymo, turi dengti konservatorius nuo teisinės atsakomybės?

Galerijos

Daugiau straipsnių