A.Kubilius: Lietuva pasiruošusi galimiems išbandymams

Grįžti į straipsnį

babulka

babulka portretas
viespateliau, kaip pas mus gerai!

kam

kam portretas
stumti liaudziai tokia tufta...Nu aisku suprantama ,kad nekiltu panika ir panasiai,tik iskyla klausymas kas yra pasirenges,atlaikyti antraja krizes banga 2012 metais? isiklausius aisku darosi kad visiska nesamone ir makaronu kabininmas liaudziai.

Kęstas

Kęstas portretas
A. Kubilius: svarbu atlaikyti galimą euro zonos ekonomikų sulėtėjimą Gerbiamas Premjeras simuliuoja Premjero darbą ir net kalbą. Įkyrios, nerangios, varginančios frazės.Jei įsigilini, matai naivią komunistinio stiliaus propagandą, pridengiančią nusikalstamą kultūros ir ūkio griovimą, santykių su kaimynais ardymą bei piliečių supriešinimą.

Juozas iš Suvalkų

Juozas iš Suvalkų portretas
Premieras A. Kubilius naiviai tiki lenkams. Jie niekados nesilaikė, nesilaiko ir nesilaikys su Lietuva jokių sutarčių, todėl su jais neverta laikyti glaudžių ryšių (panašiai kaip tai daro čekai, slovakai ir t.t..). Daugelis pavyzdžių rodo, kad aš esu teisus.

RM

RM portretas
Lietuva tai pasiruošusi, bet lietuviai abejoju, geriau pamurmės komentaruose, kaltins valdžią ir t.t. ir panašiai.

Tc

Tc portretas
Man idomu kada kubiliaus antikkriziniu planu nuvarytas pilietis sugalvos pats iseiti anapilin ir ka jis sumanys pasiimti sau I kompanija

Įdomu

Įdomu portretas
Ar tas čeverykas dešinės,ar kairės kojos.

simas

simas portretas
Kažkoks keistas bus tas "terminalas" laive... Kodėl niekas apie tai plačiau nešneka ir nerašo viešai? Dar viena paslaptis? Bėgo nuo LEO, nes neskaidriai buvo sugalvotas, tai dabar turim "skaidrius" dujų terminalus ir avariją patyrusios elektrinės japonų statytojus... Tiesiog tikros drąsios šalies alternatyvos...

Labiausiai

Labiausiai portretas
pasiruošę Kubiliaus laboratoriniams bandymams - RMistai (8 koment.) Jie nemurma,nes tokiems,nukentėjusiems nuo diržų veržimo,Kubilius kompensuoja premijomis už "gerą" ir "viršvalandinį" darbą. Tokiems visiškai neįdomu kiek lietuviams kainuos "sekmingas Snoro krizės" suvaldymas? Jiems neįdomu,kad prisidengiant "Krize" žlugdoma demokratija ir atgaivinama baudžiavinė santvarka.

Klaida

Klaida portretas
Turi būti vietoj 8 kom.5komentaras.Atsiprašau Simo.

Galerijos

Daugiau straipsnių