A.Kubilius: kol deficitas bus 5 mlrd. litų, tol apie algų didinimą neverta kalbėti

Grįžti į straipsnį

rj

rj portretas
atsiprasau visu kad nusikeiksiu sitiems suxoms dar sitiek stuku maza ?????????? tai kaip man is 7-niu simtu isgyventi ?????????? cia jau cinizmo virsune .ka jie lietuvai gero padare sitie sunsnukiai ??????????????

Narimantas

Narimantas portretas
O kas tą deficitą padarė? Tokiai mažai valstybei valdyti tokios milžiniškos išlaidos. Kur logika?

deficitas

deficitas portretas
tai susimažink sau alga ir dirbk už 800lt kaip pajausi kad jau laikas galesi pasididint

Kęstas

Kęstas portretas
Mūsų sukurta valstybė puikiai apsieina be lietuvių tautos. Keletas užsilikusių nuo tarybinių laikų migrantų perveda užsilikusiais nuo tarybinių laikų aparatais Rusijos energiją ir žaliavas į naftos produktus ir trašas. Tai pelningai parduodama atsigaunančioms užsienio ekonomikoms. Iš gautų mokesčių keliami seimūnų atlyginimai. Ko jūs laukiat? Važiuokit į užsienį, užsidirbkit ir gyvenkit. Čia jūs jau niekam nereikalingi.

O

O portretas
deficitas iš kur? Ne valdžia prideficitino? Tai kodėl dabar eiliniai mokesčių mokėtojai turi prakaituot? Pusę seimo nurėžt, ministerijų trečdalį palikt, prezidentūra - brangus papuošalas - iš viso nereikalinga, va ir sumažėtų deficitas... Bet juk nebus taip!

Chi

Chi portretas
Aišku kad nėra iš ko minimalias algas kelti. Kiek jo patarėjai (virš 20) kainuoja! O dabar dar kupčinskų andriuką reikės išlaikyti.

jankis

jankis portretas
o kas tą defictą padarė,ar ne beprotiška kubilinė politika

666

666 portretas
kol skola 5 milijardai reik kalbet apie algu mazinima valstybes sektoriui , algu didinima privaciam sektoriui ( minimumu ) , pensiju didinima , motinystes ismoku mazinima iki socialines tiek motinai tiek vaikui o vaikui pratesiant iki 18 metu bet ji turi buti per pus mazesne

666

666 portretas
ir kada progresyviniai mokesciai valstybiniam sektoriui ????????????/ vagims

Galerijos

Daugiau straipsnių