Akibrokštas: naktinis elektros tarifas per šventes negalioja?

Grįžti į straipsnį

Kauniete

Kauniete portretas
Koks akibrokštas?Seniai turim dviejų laiko zonų tarifų skaitiklius ir nuo pirmos dienos žinom, jog tik savaitgaliais ir naktimis taikomas pigesnis tarifas. Tikrai žmonės neskaito sutarčių, nesidomi, kokią paslaugą užsisako. Naivuoliai!

jozs

jozs portretas
taip tyk sestadieny ir sekmadieny buna svento petro kitom dienom mokek pylna katuske:D

....

....  portretas
is kur skaitliukui zinot kada sventes ?

to Kauniete

to Kauniete portretas
Aš irgi dešimt metų naudojuosi dvigubu tarifu ir nuo pirmos dienos buvo aišku, kad skaitliukas nesupranta, kurios dienos šventinės... Jame užprogramuota tik savaitgaliai ir naktys. Negana to dar reikia žinoti, kad persukus laikrodį - skaitliuko valandos nepersisuka, t.y. pusė metų naktinis tarifas prasideda 11 val., o kitą pusė metų - nuo 12 val. Ir iš kur tokių atsiranda, kurie turėdami paprastus skaitliukus, nori, kad jie dar gal ir ant galvos pastovėtų?

taigi

taigi portretas
O kaip kitaip galima durninti zmogu???nors skaitliuko pase yra parasyta kad nustatyti galima iki keliolikos programu... jie to nedaro.

okaip kitaip

okaip kitaip portretas
per swentes zmones daugiau naudoja elektros.Byra centukai i lesto kisenele.Nauji skaitikliai yra su sia programa ,tik vartotojai turi pareikalauti idiegimo.Taip paaiskino meistras neseniai keites skaitikli.

aaa

aaa portretas
Iš kur durnas skaitiklis gali žinoti, kad dabar šventinė diena, ar kad vyriausybė nukėlė darbo dieną į šeštadienį, ar nutarė paskelbti dar kokią dieną ne darbo ? Gal jis laikraščius skaito ar TV žiūri ?

LESTO

LESTO portretas
O nuotraukoje tai dujų skaitiklis.

LT

LT portretas
Šiaip tai prieš kokius 19 metų tikrai buvo tokia formuluotė (nes visad mokėdavau mokesčius), kad naktinis tarifas nuo tokios valandos, savaitgaliais ir švenčių dienomis. Ar čia buvo tik apgaulė- nebeaišku. Žinoma, pasirausus po senas atsiskaitymo knygeles galima būtų atkasti nuo kada ši terminologija dingo.

L

L portretas
Iš kitos pusės dabar pakeitė skaitiklį į elektroninį (nebe diskinį), tai , manyčiau, juose kažka suprogramuoti gal ir galima būtų, bet ar yra noro- čia jau kitas klausimas.

atsibudo

atsibudo portretas
durna glusa ir baznycioj musa

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Bendrai paėmus,tai 2 tarifų skaitikliai yra 100% apgaulė. 1.Naktinis tarifas pigesnis todėl, kad naktį daug elektros energijos nepanaudotos prapuola veltui, nes generatorius vistiek ją gamina,ar ji naudojama ar ne,todėl ir skatinamas jos panaudojimas. 2.Na o kodėl dieninis tarifas tiems patiems naudotojams ne 0,46 lt. kaip visiems,o 0,54???Ką? Riebesnė, ar su sūriu būna elektra,negu kitiems naudotojams?

ZI Tadas Blinda

ZI Tadas Blinda portretas
IR VĖL AFERA, melagystė su vagyste. Gal atsirado laisvų vietų kalėjimuose? Juk tam ir įsijungėme dvejopų kainų skaitiklius Vilniuje ir sode, kad Rytų skirstomieji tinklai (LESTO) spausdintose instrukcijose skelbė šventinės dienos=naktinis tarifas, kaina. Jokių išimčių.

A S T U T E 5

A S T  U T E   5 portretas
„Mes naudojame dvigubu tarifu - DVEJOPAIS, ABIEM – naktiniu ir dieniniu. Sausio 1-ąją visai atsitiktinai pasižiūrėjome, kad naktinis tarifas nėra taikomas, o viskas eina dieniniu tarifu. Net nebuvo kalbų, kad turėtų būti kitaip, nes šventinės dienos turi būti skaičiuojamos naktiniu tarifu“, – įsitikinusi vilnietė Silvija Petrauskienė. TAIP BUVO IŠSPAUSDINTA LAISVĖS PROSPEKTE DALINAMUOSE LANKSTINUKUOSE (dabar LESTO ).. AIŠKI VAGYSTĖ...

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Nuo kada suvartojamas elektros kiekis matuojamas kubiniais metrais, o ne kw?! Jei dedate foto, tai ir dėkite el. skaitiklio o ne dujų.

na ir svolociai

na ir svolociai portretas
lupa per visus galus, negana, kad naktinis tarifas jau nebelabai ir begelbsti taupyti

Gudruciai

Gudruciai portretas
Akivaizdu,(kad sitas gudrybes zinodami) elektros skaitiklius reklamavo apgaulingu budu,svarbu apmulkinti zmones...o mus ginancios tarnybos,kaip visada- miega darbo vietose...kas apgins mulkinamus zmones???

Galerijos

Daugiau straipsnių