Akcijų rinka vėl smogia būsimiems pensininkams

Grįžti į straipsnį

dejau

dejau  portretas
as tai padejau skersa ant tu pensiju fondu. neduosiu jiems ne vieno lt. geriau dirbsiu, dirbsiu susitaupysiu babkiu ir nusipirksiu uki su keliais ha zemes. auginsiu ir tinginiams lietuviams pardavinesiu produkcija. ir nereikalinga man ta pensija.

GERAI

GERAI portretas
SU AVIVA ATASKAITU NESULAUKSI

Dz

Dz portretas
Ungulaitienė?

Laimute

Laimute portretas
Aviva dirba geriausiai, nes tai pagr. ju veikla ir profilis 100 proc. Bankai turi daugybe kitu darbu ir jiems sitie pensiju fondu - darbu saraso gale. Tiksliau nei galvoj, nei uodegoj. Kas rimtai galvoja kaupti pensijai, rinkites Aviva.

as

as portretas
isejau is AVIVA pries metus ir tikrai nesigailiu - atsakaitas gaunu istisai, bent zinau,kas vyksta.

Flegma

Flegma portretas
Paskaitykite straipsnio pradžią: "Pastaruosius mėnesius vyraujančios nepastovios nuotaikos akcijų biržose, sklandančios prieštaringos pasaulinės ekonomikos prognozės, nesibaigiantys valstybių skolų vargai išgąsdino ne tik investuotojus..." o po to straipsnyje metamas katinimas pensijų fondų valdytojams........Na mažų mažiausiai juokinga...... Jei pensijų fondų valdytojai galėtų įtakoti pasaulinę ekonomiką manau taip ir darytų, tad nereikia iškreipti esmės.... Kas bijo rizikos visada gali pasirinkti obligacijų fondus, kur svyravymų praktiškai nėra, bet pinigai (nors ir su mažu prieaugiu), skirtingai nuo "Sodros" - KAUPIASI O tiems kas svaigsta, kad Sodra jais pasirūpins, tai linkiu pasidomėti šiandieninių pensininkų gyvenimu ir bus aišku, kas ir kaip jais rūpinasi....

rimtas pilietis

rimtas pilietis portretas
Aš manau, kad Aviva viena iš patikimiausių bendrovių, o svyravymai rinkose visada buvo ir bus

Laima 6 komentarui

Laima 6 komentarui portretas
Nu jau nepieskinkit ant Sodros taip blogai, juk tai valstybinė įstaiga ir ji žmogaus be nieko niekad nepaliks,blogiausiu atveju su mažesniais pinigais, o su taip 'pakopų' fondais visko gali būti.

Žemaitis

Žemaitis portretas
Jums pensija kam, kad paimtumėt, ar , kad paliktumėt kažkam. Fondus gali palikti vaikams, kurie pasiims kai bus geresni laikai, o Sodra jums duos špygą ir apskritai bankrutavusi. Gal pamiršote kad 65metų į pensija įšeisit o ateitį 70-ies. Juokdariai dar tebesvaigsta apie pensiją.

flegmai

flegmai portretas
naivuolis tu tikras jei sekmes atveju tu sulauksi tos pensijos tai tas tavo kaupejas jau gali buti 10 kartu bankrutaves ir isnaujo pradejes veikla.

pionierius

pionierius portretas
"Pakopų sistema"--- nuo žodžio iškopinėti klientų kišenes. "Pakopistai" pirmiausiai rūpinasi savim ,paskui savo meilužėmis ,ir tik penkiasdešimtoj vietoj--------būsimais pensininkais .Nebūkit naivuoliai, nesileiskit apvagiami.Tegul buržujai jums papasakoja, kaip jiems sekėsi Lotynų Amerikoje. Kažkodėl nesigiria savo bankrotais

Galerijos

Daugiau straipsnių