„Achemos grupė“ keičia veiklos kryptį

Prieš daugiau nei metus mirusio „Achemos grupės“ prezidento ir pagrindinio akcininko Bronislovo Lubio vadovaujamos verslo imperijos tikslas nebuvo vien pelno siekimas.

Pagrindine akcininke tapusi p. Lubio našlė Lyda Lubienė, valdanti 50,4% viso koncerno akcijų (38,8% savo ir 11,6% nepilnametės dukters Viktorijos Lubytės), ir naujoji koncerno valdyba, kurioje du iš penkių narių yra užsieniečiai, vadovaujasi filosofija - jei verslas nuostolingas ir nėra prielaidų, kad uždirbs pelno, jis nereikalingas, rašo savaitraštis "Veidas"
"Achemos grupės" viceprezidentas Audrius Bendaravičius sako, kad iš žiniasklaidos srities bendrovė išeiti neketina, tačiau finansų analitikai prognozuoja, kad kita po Baltijos televizijos ant prekystalio gulsianti prekė - dienraštis „Lietuvos žinios".
Manoma, kad bus atsisakyta kitų, koncernui nuostolingų veiklos sričių - mokymo centro, metalo ir naftos prekybos įmonės, inžinerinių paslaugų bei draudimo bendrovių, sveikatingumo centro.


NAUJAUSI KOMENTARAI

Dabar

Dabar portretas
jau šakalai pradės puldinėti tą moterį, nes nebeturi užtarėjo...Siaubas, ne žmonės. Vietoj Lidijos parduočiau viską, kol tos akcijos dar turi vertę ir išvažiuočiau į Šveicariją gyventi. Kol gyvos šakalai nesuėdė.

JS

JS portretas
Lietuviui skaniausias yra kitas lietuvis.

Ekonomistė

Ekonomistė portretas
Teisingai daro kad atsikrato nepelningų įmonių.Toks "Mokymo centras" pats sau nieko neužsidirba,jį išlaikė.Jis didžiulius pinigus plėšia is Achemos už visokius kursus,o be to tų kursų,pažymėjimų darbininkams tikrai nereikia.Žmogus sunkiai dirba,o kam jam dar papildomai sukti galvą,kam jam prikabinėtojo,duobkasio ,pažymėjimai.Gal kai nebus centro nebus taip ujamas darbo žmogus.Poliklinika-reikia keisti statusą.Yra visokie profilaktiniai patikrinimai,kurie neturi naudos.Poliklinika pati sau neužsidirba.o žmonės vaikomi dėl visokiu profilaktinių patikrinimų. Reikia UAB-us prijungti prie Achemos (Įremas,Sistematika,Gaschema) jie suvalgo daug pinigų,įkainiai išpūsti ,darbai atlikinėjami,kad tik paimti pinigus.Būtų vienoj kruvoj nereikėtų tokių milžiniškų sumų remoto darbams ir įrengimų priežiūrai ,na ir žmonės daugiau uždirbtu.Dabar iš Achemos atsineša didles sumas,o darbininkams sumoka tik per minimumą,tai kur nueina kiti milijonai
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių