A.Butkevičius ketina peržiūrėti Lietuvos teisinius ginčus su „Gazprom“

Grįžti į straipsnį

666

666 portretas
jei viską sudėt kaip kas vykstas pvz : dujų branginimas kaip ir pastoviosios kainos dalies kur nieks nesugeba logiškai išaiškint kas tai per mokestis , gazpromo pabėgimo organizavimas iš kte , biokuro jėgainių jungimasis prie šildymo tinklo , kazkokio butkeviciaus sapaliones apie kompromisus su firma kuri daro neigiama poveiki ltu ekonomikai kaip ir seimai su prezidentais kurie nesieme jokiu veiksmu per 20 metų kad salis turėtu mažiausiai 1000 vėjo jėgainiu kuriu galingumas butu 3 tw. o stabilus 1 tw. , padare aferistinius planus su leo , jungciu tiesima , lietuvos elektrines bloko modernizavima kurio visiskai butu nereikėja jei butu pastatytos vejo jegaines , afera su elektros supirkimu is privaciu asmenu už aukštas kainas ir tokiu butu islaikant aukstas elektros kainas iskaitant ir jungtis su uzsienio valstybemis tuo sudarant neigiama poveiki Lietuvos žmonės o teigiama poveiki turtuokliams kad jiems atsipirktu ju investicijos o salies gyventojams kenkti islaikant aukstas elektros kainas . ATSIMERIKIT IR PAMATYSIT kaip veikia arba duniai isrenkami i seima arba mafija arba tiesiog parazitai

666

666 portretas
dar nepaminejau atomines elektrines aferos projekto kur jau isleisti milijonai tiek su naujos tiek su senos uždarymu . O vat šalis toliau lenda į skolas , moka paskolas , o savo vėjo jėgainiu neturi kuriu elektra galetu pardavineti šildymo sezonu po 5 ct. kw paskiriant tam tikrą skaičių kw kvadratui o už likusius kilovatus po 50 ar net brangiau . Ir tokiu būdu šalis neturėtu nei cento skolos . Bet kadangi šalį valdo arba durniai arba nusikaltėliai tai ateitis aiški .

Ineta

Ineta portretas
Taip atrodo, kad Butkevičius jaučia spaudimą iš partijos finansuotojų... Purmyn atgal į rusų glėbį... Plastelininis žmogelis tas Butkevičius.

Galerijos

Daugiau straipsnių