A.Ažubalis „provokacijai“ prilygina baltarusių AE parinktą aikštelę prie Lietuvos sienos

Grįžti į straipsnį

PINOKIS

PINOKIS portretas
Kazkas vis tvirtino, kad nei baltarusiai nei rusai neprades statyti. Kai pradejo, dabar saukstai po pietu - kas mes pradetus darbus.

zirinovskis

zirinovskis portretas
yra zadejes i Lietuvos, Latvijos, Estijos pasienio zonas suvezti radioaktyvias atliekas, o putkinui matyt patiko si ideja.

evaldas

evaldas portretas
mes turėtumėm rūpintis ne kokiu atstumu stato kaimynai savo atomines elektrines, o kokio saugumo lygio jos bus.o bendrai paėmus kou daugieu elektrinių prie lietuvos sienos ,tuo konkurencija didesnė elektros rinkoje.kuo trumpesni laidai tuo ,elektra pigesnė.

Evaldui

Evaldui portretas
tai kam tie laidai, Nėris bus radioaktyvi, privalgysim žuvies su radiacija, patys pasimaudysime toje radiacijoje ir šviesime kaip lemputės. Juk Neries vandeniu aušins reaktorius

opt

opt portretas
Čia vilniečių konvulsijos... O kuo jie pagelbėjo kitiems Lietuvos regionams, išskyrus kad visų Lietuvos gyventojų, mokesčių mokėtojų, sąskaita sau plovė ir tebeplauna pinigus pačių durniausių objektų "įsisąvinimui"? Nei per radiją, nei per Lietuvos TV daugiau nieko neišgirsi, kaip tik jų savaliaupses ir kitų Lietuvos regionų niekinimą. Kodėl tokių klausimų niekas nekelia dė IIgnalinos AE - ten taip pat gausiai gyvena Lietuvos žmonės (Ignalina, Molėtai, Utena, Zarasai) ?! Kol išliks toks Vilniaus įvaizdis, manau, daugelis Lietuvos gyventojų liks abejingi šiai problemai.

plikis1

plikis1 portretas
Su tokia valdžia męs sėdim ir sėdėsim prie kiauro lovio [liaudis sėdės ].Nereikia kaltinti rusų ar baltarusų,patys kalti kad turim tokį seimą-cirką kuris priima bent kokį sprendimą,tik ne Lietuvos naudai.

Galerijos

Daugiau straipsnių