70 procentų lietuvių yra bent kartą buvę Turkijoje

Tarptautinis kelionių organizatorius „Tez Tour“ suorganizavo iškilmingą vakarą „TEZ TOUR Road Show 2010“, kurio metu buvo pristatyti septyni garsūs 5 žvaigždučių Turkijos viešbučių tinklai.

Jau daug metų kelionių organizatoriaus užsakymu atliekami sociologiniai tyrimai rodo, kad Turkija ir Egiptas - vienos populiariausių lietuvių poilsio šalių. Šiuos rodiklius įvertino ir Turkijos turizmo industrijos atstovai. Jie akcentuoja, kad vis daugiau poilsiautojų  atvyksta dėl geriausio kainos ir kokybės santykio-atostogauti į šią šalį klientai sugrįžta po 3-5 ar dar daugiau kartų, o tai geriausiai įrodo teikiamų paslaugų kokybę.

Vakaro metu buvo pristatyti vieni iš geriausių ir žinomiausių Turkijos viešbučių tinklų, kuriuose siūloma ilsėtis lietuviams.

Vakaro metu Turkijos ambasadorius teigė, kad net 70 proc. lietuvių yra jau bent kartą buvę Turkijoje.

Turkijos kaip ir kitų šalių turizmo rinkos atstovai prognozuoja jau šiais metais prasidėsiantį ekonominį atsigavimą, todėl planuoja sulaukti didesnių turistų srautų, o kartu su savo partneriais - kelionių organizatoriais - tikisi pasiekti puikių rezultatų turizmo versle.


Šiame straipsnyje: tez tourTurkija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių