54 proc. gyventojų mano, kad šalyje dar yra likę nepatikimų bankų

Grįžti į straipsnį

eva

eva portretas
jei vietiniai bankai investavo į pietinių šalių bankų akcijas ,ar tų šalių obligacijas ,tie bankai pasitikėjimo nekelia.ten viskas laikosi ant pasitikėjomo,kuris mažėja su kiekviena diena.

Reda

Reda portretas
Nera Lietuvoje baku kuriais galima butu pasitiketi.Geras ir patikimas bankas savo pavadininmo nekaitalioja,tuo viskas ir pasakyta.Lietuva bankrutuoja ,negi neaisku... .Pradings santaupos,paliks visus be pinigu ir tada ives Eura.O "kazkas " labai turtingas bus.Taip atsirado "meskiukai",tas pats scenarijus.

vidma

vidma  portretas
nu net gi ir runkeliai dapuso kad pzdc arteja ....... pati patikimiausia banke yra 3 litrinis stiklainis :DDDDD

Kęstas

Kęstas portretas
Kuo baigiasi Snoro bankrotas? Šis bankas yra pernelyg didelis. Draudimo fonde lieka žymiai mažiau pinigų, negu reikia grąžinti išmokomis. Dėl krizės, skolinti tokioms valstybėms, kaip Lietuva, niekas nenori. Todėl atgauna ne visi. Tiems, kurie tuo netiki, reikia mažiau plepėti, daugiau pagalvoti. Dar pasakykit, kad iš atimtų Snoro turtų jums kiekvienam po lėktuvą duos. Bankininkai žinojo, ką ruošia žioplys Andrius Kubilius. Jų laikraštis tai išspausdino prieš šią, neva tai labai slaptą, operaciją. Visi investiciniai turtai yra seniai tolimose salose. Fonde tikrai yra mažiau pinigų, negu priklauso žmonėms pagal įstatymą. A.Kubiliui atrodo, kad tokie veiksmai yra normalūs. Jis sukelia ar nors pagilina krizę, po to vaizduoja kietą kovotoją su nuodėmingais kaltaisiais, nukentėjusiais nuo tos krizės. Davatkoms patinka toks kovingas gaidelis. Jos balsuoja už jį, vargšelės. Kas bus, jei A.Kubiliaus krizės gilinimui prireiks nacionalizuoti skandinavų bankų filialus Lietuvoje? Vargšai mes, Lietuvos verslo žmonės ir dirbantieji.

Rublis

Rublis portretas
Niekai,ką gali tas gyventojas pasitikėti ar nepasitikėti jei jis neturi nei supratimo apie bankinius reikalus,nei kokios nors informacijos.

sigis

sigis portretas
ne žmonės ne. Kuo mažiau turėkit reikalų banke ir jame laikykit tik minimalias sumas, nes kad ir turtingi, bet utėlę pieškom nuvarytų kad tik dykai į Berlyną. J

sigis

sigis portretas
ne žmonės ne. Kuo mažiau turėkit reikalų banke ir jame laikykit tik minimalias sumas, nes kad ir turtingi, bet utėlę pieškom nuvarytų kad tik dykai į Berlyną. Jei žus tik minimali suma, tai apturėsit minimalią žalą. Jie stengias net kelis centus, bet vistiek nuplėšt, o naudojas jūsų sąskaitos turiniu ir indėliu dykai ir už tai dar nulupa kapeiką, o kas daros su komunaliniais mokesčiais, kai už visus mokėjimus dar sušelpiat tuos ubagėlius, o pn Zoka net uždraudė ubagaut Wilno? Prieš kiek laiko panaikinau ilgokai turėtą Hansa pansa panka Viza kortelę. Joje buv o keliasdešimt Lt ir ji buvo atsarginė, todėl tų kapeikų turėjo pakakt kortelės aptarnavimo mokesčiui. Po kurio laiko vienos dienos ryte pačto dėžutėj radau sviežią anoniminį laišką, kad esu skolingas (netingi rašyt, siųst, mokėt už pašto paslaugas,..) apie tris litus. Po valandos padariau banko pavedimą hansui ir dar dėl atsargos pridėjau beveik du litukus. Sekančios dienos ryte aš jau pankoj ir atiduodu panelei kortelę panaikinimui. Pasirodo, kad vakar hansas pankas gavo pinigėlius. Panelė duoda užpildyti prašymą, bet aš vis dar skolingas porą litų.

Galerijos

Daugiau straipsnių