5 priežastys, kodėl pinigais galima nusipirkti laimę


Patarlė „Už pinigus laimės nenusipirksi“ – jau tapusi banalybe. Tačiau ir toliau nuolat žmonėms primenama, kad piniguose laimės nėra. Ar iš tiesų?

Craced.com siūlo penkias priežastis, kodėl piniguose laimė vis dėlto slepiasi.

5. Mitas: pinigais nenusipirksi ramybės

Atrodytų, kad kaimo žmogus gali gyventi daug ramesnį gyvenimą nei bankininkas mieste. Tačiau viskas prasideda, kai reikia nueiti pas dantistą ar užsimokėti sąskaitas už elektrą.

Kad ir kaip kai kurie žmonės apsimetinėtų besidžiaugiantys gamta ir su ja susiliejantys, žmogus yra įsuktas į ratą, kuriame nuolat privalo susimokėti „už kažką“. Jei piniginėje yra pakankamai pinigų apmokėti sąskaitas, ramybė pasiekiama daug lengviau.

4. Mitas: patys geriausi malonumai - nemokami

Sakoma, kad geriausi daiktai pasaulyje – nemokami. Tačiau šį posakį galima perfrazuoti į toki: „Geriausi dalykai pasaulyje nėra daiktai“. Filmuose nuolat matome, kaip nelaimingai gyvena gobšūs, turtingi žmonės. Į galvą kalama mintis, kad prabanga yra nepalyginamai prastesnė už mažus gyvenimo malonumus.

Atrodytų, teisinga. Juk, pavyzdžiui, miegas – visiškai nemokamas. Tačiau jo kokybė priklausys nuo to, kur miegate. Jei jūsų lova sena, čiužinys nudilęs, nemokamas malonumas gali tapti kančia.

3. Mitas: vaikai svarbiau nei pinigai

Daugybė filmų rodo, kaip tėvai verčiasi per galvas, kad tik uždirbtų pinigų vaikams. Bet ar tikrai pinigai uždirbami tik dėl vaikų? Viskas susideda į vieną.

Jei neturite pakankamai pinigų gyvensite ne tik vargingame name, bet ir vargingame rajone. Visa aplinka padarys įtaką jūsų vaikų ateičiai. Todėl stengiantis dėl savo finansinės gerovės stengiamės ir dėl būsimų vaikų ateities.

2. Mitas: geriausi pomėgiai nieko nekainuoja

Kad ir koks neturtingas būtumėte, niekas neuždraus sudainuoti dainos, sušokti šokio ar nulipdyti skulptūros iš paprasto molio. Tačiau kūryba reikalauja energijos ir laiko. Jei dirbate sunkų fizinį darbą, kažin ar po jo turėsite jėgų šokti salsą.

Netgi pomėgiai, kurie nereikalauja papildomų jėgų, gali būti „neįkandami“ be pinigų. Pavyzdžiui, tapyba. Atrodo, kad piešti galima visur ir visaip, tačiau norint tikrai atsiduoti šiai meno rūšiai reikės nemažai investuoti molbertui, teptukams, dažams, drobei.

1. Mitas: pinigais meilės nenupirksi

Pasakose ir filmuose nuolat meilėje labiau sekasi vargšams nei turtuoliams, tačiau ar taip yra ir realiame gyvenime?

Kuo mažiau turite pinigų sau, tuo sunkiau sužavėti ką nors savo išore. Be to, kitam žmogui sukeliate silpno žmogaus įvaizdį. Juk jei esate gražus ir vidumi, turite tinkamą charakterį, sugebėsite užsidirbti pinigų.

Žinoma, pinigai negali suteikti meilės, tačiau jų nebuvimas gali nuo jos atitolinti.


Šiame straipsnyje: pinigailaimėturtaspirkimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

vokietka

vokietka portretas
nors ir liudna pripazinti-tai tikra tiesa....laime ne piniguose, o ju kiekyje- deja deja....

Trumpet Call

Trumpet Call portretas
AR NEMATOT, KAD MŪSŲ KARTA YRA PASKUTINĖ?... II Petro 3: 3 Pirmiausia žinokite, kad paskutinėmis dienomis pasirodys šaipūnai, gyvenantys savo geiduliais 4 ir kalbantys: „Kur Jo atėjimo pažadas? Juk nuo to laiko, kai užmigo protėviai, visa pasilieka kaip buvę nuo sutvėrimo pradžios“. 5 Mat jiems, to norintiems, yra paslėpta, kad nuo seno buvo dangūs ir žemė, iš vandens ir per vandenį sutvarkyta Dievo žodžiu. 6 Todėl ir ano meto pasaulis žuvo, vandeniu užtvindytas. 7 O dabartiniai dangūs ir žemė tuo pačiu žodžiu palaikomi ugniai, saugomi teismo dienai ir bedievių žmonių žuvimui. ATGAILAUKIT!... JIS SUGRĮŠTA IR TIKRAI BAUS TUOS, KURIE NEATGAILAUS. KRIKŠČIONIMS: "youtube: /watch?v=zF4UReGqGD4". VISIEMS: "youtube: /watch?v=PEm2TjZX0-8".

Algis

Algis portretas
Kas sako, kad reikia būti elgeta, kuris nesugeba už sąskaitas susimokėti? Pavyzdžiai visai netinkami. Visies seniai yra žinoma, kad didelis kiekis pinigų, DAŽNIAUSIAI pakeičia žmogų. Jo vertybes, požiūrį į tam tikrus dalykus....nebaudžiamumo jausmas ir t.t. ne visada, bet retas kuriam pavyksta išlikti savimi. O labai didelė sąskaita banke atneša tik labai dideles problemas, nes visada atsiras daug tokių asmenų, kurie norės atsikasti piragaičio, o gal net ir atimti....sėkmės.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių