20-metė sukčių pagalbininkė senolę paliko be santaupų

Kauno policijos pareigūnai sulaikė sukčiavimu įtariamą jauną moterį, kuri iš garbaus amžiaus kaunietės paėmė santaupas ir banko kortelę su PIN kodu.

Apgavystės scenarijus – tradicinis telefoniniams sukčiams. Ketvirtadienį apie 12.30 val. nenustatytas asmuo, tikėtina iš įkalinimo įstaigos, paskambino 88-erių metų Kauno gyventojai P. M. Prisistatęs policijos pareigūnu, vyras pranešė, kad jos anūkas, esą nukritęs nuo laiptų sužalojo žmogų, todėl reikalingi pinigai, kuriuos ji turinti perduoti netrukus atvyksiančiai moteriai.

Po skambučio praėjus 10 minučių, pas moterį į butą atėjusi nepažįstamoji paėmė 1 200 Lt. Garbaus amžiaus kaunietė jai atidavė ir banko mokėjimo kortelę su PIN kodu. Sąskaitoje, pasak senolės, buvo 10 000 Lt.

Įvykio vietoje Kauno apskrities policijos pareigūnai su įkalčiais sulaikė 21-erių metų R.G. Jai pareikšti įtarimai dėl sukčiavimo. Panemunės policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

Policija neatmeta, kad sulaikytoji gali būti susijusi su kitais panašiais nusikaltimais.


Šiame straipsnyje: pinigaisukčiaibanko kortelė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Geras pavadinimas

Geras pavadinimas portretas
..40metis- žudiko pagalbininkas. 35kiametis narkotikų prekeivio pagalbininkas.20metė preostitučių pagalbininkė- padeda susirast klientus. Ot varom, kaip su rogėm nuo bažnyčios stogo.

kesa

kesa portretas
Dievinu as tokius sukcius!Na jie gi parodo,kokia tauta debiliska.

Staroveras

Staroveras portretas
I kalejima ja,kad kiti zinotu,kas uz tai gresia.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių