Vyresniojo G. Busho sveikata ligoninėje pablogėjo

Buvusio JAV prezidento George'o Busho sveikata ligoninėje pablogėjo, jis paguldytas į intensyviosios slaugos palatą, nes dėl „sunkiai įveikiamo karščiavimo“ užtruko jo sveikimas po bronchito, trečiadienį sakė atstovas.

„Dabar jis patyrė virtinę atkryčių, dėl kurių jo būkle tenka rūpintis intensyviosios slaugos palatoje“, - sakė Jimas McGrathas.

88 metų G.Bushas iš pradžių į Metodistų ligoninę Hjustone buvo paguldytas lapkričio 7 dieną, dėl bronchito. Lapkričio 19-ąją jis buvo išrašytas, tačiau lapkričio 23 dieną, kosuliui atsinaujinus, vėl atsidūrė ligoninėje.

Iš pradžių gydytojai vylėsi, kad buvęs prezidentas namo galės grįžti Kalėdoms, bet šventes jis turėjo praleisti ligoninėje, kur prie jo prisidėjo žmona Barbara, sūnus Neilas ir vaikaitis Pierce'as.

„Nepasakyčiau, kad jis galėjo švęsti jas tradicine prasme, - sakė J.McGrathas. - Su juo yra jo šeima, jis turi sąmonę ir gali geraširdiškai juokauti su savo gydytoju“.

Respublikonas G.Bushas prezidento poste dirbo nuo 1989 iki 1993 metų. Jis pasiuntė JAV karius į Iraką - per pirmąjį Persijos įlankos karą, kurį išprovokavo Saddamo Husseino pajėgų invazija į Kuveitą.

Per savo karjerą jis taip pat yra dirbęs viceprezidentu, Kongreso nariu ir Centrinės žvalgybos valdybos direktoriumi. Jis yra buvusio JAV prezidento George'o W.Busho tėvas.


Šiame straipsnyje: George BushJAV

NAUJAUSI KOMENTARAI

cdf

cdf portretas
O koks senelis, asilo galva :-)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių