Vyras žmonos prievartautojui atsilygino suradęs jį per „Facebook'ą“

Kai žmona prisipažino, kad ji prieš dešimtmetį buvo išprievartauta, vyras pasišventė rasti jos skriaudiką ir priversti jį atsakyti už žiaurų poelgį, rašo dailymail.co.uk.

Ilgą laiką mylima žmona nedrįso pasakoti apie tai, kad ją, dar mokantis mokykloje, užpuolė ir išprievartavo dešimčia metų vyresnis mokyklos darbuotojas.

Išgirdęs žmonos istoriją, vyras sugalvojo suorganizuoti netikrą gimtadienio vakarėlį-staigmeną žmonai ir taip suvilioti įtariamą skriaudiką 38 m. Andrew Marshą.

Į netikrą socialiniame tinkle „Facebook“ sukurtą vakarėlio kvietimą A. Marshas atsiliepė, turbūt net nenutuokdamas, kas jo laukia iš tiesų.

Per prievartautojo „Facebook“ draugus vyras gavo jo telefono numerį ir tikslų adresą. Nuvykęs aplankyti skriaudiko, vyras, žinoma, jį sumušė. Tik A. Marshui dėl užpuolimo pasiskundus policijai, sumušusį vyrą apklausę pareigūnai sužinojo tikrąsias priežastis ir buvo pradeda išprievartavimo byla.

Pasirodo, A. Marshas ir jo būsima auka turėjo trumpą romaną. Mokyklinukė įsimylėjo vyresnį darbuotoją. Kai tuomet dar labai jauna paauglė atsisakė su A. Marshu pasimylėti, skriaudikas ją išprievartavo. Moteris ilgą laiką tylėjo ir tik 2011 m. išdrįso vyrui prisipažinti apie patirtą skriaudą.

„Žinojau, kad mano vyras yra karšto būdo, tad net papasakojusi apie išprievartavimą nenorėjau pasakyti skriaudiko pavardės. Bijojau tolimesnių savo vyro veiksmų“, - pasakojo nuskriausta moteris. Tačiau prisipažino, kad džiaugiasi, jo A. Marshas pagaliau stojo prieš teismą.


Šiame straipsnyje: prievartažaginimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

visiems

visiems portretas
kad ateitu ta diena. ar po 10 ar po 20 metu.

weq

weq portretas
Na jau cia kazkokia pasaka parase.

na

na portretas
teisingai, reiktu tam pakraut gerai malku kad prisipazintu kiek dar ju buvo. ir sodint
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių