Vokietijoje – tragiška lenkų mikroautobuso avarija

Per avariją, į kurią Vokietijoje pateko lenkų mikroautobusas, trys keleiviai žuvo, dar dešimt žmonių buvo sužeisti, pranešė Lenkijos naujienų agentūra PAP.

Nelaimė įvyko pirmadienį ryte tarp Troino ir Reichenbacho miestų netoli Čekijos sienos. Toje vietoje yra kelio posūkis ir nežymus nuolydis.

Pasak liudininkų, mikroautobusas, kuriame buvo dvylika iš Italijos grįžtančių lenkų, nuvažiavo nuo kelio ir kelis kartus vertėsi.

Viena moteris ir vyras žuvo iš karto, kita moteris mirė ligoninėje. Penki keleiviai buvo sunkiai sužeisti, likusiems keleiviams suteikta ambulatorinė pagalba.

Per incidentą nukentėjo ir dar vieno automobilio vairuotojas, tačiau kol kas nežinoma, ar jis buvo avarijos kaltininkas, ar atsitiktinai atsidūrė nelaimės vietoje.

Vokiečių policijos duomenimis, avarijos priežastys kol kas neaiškios. Pareigūnų teigimu, oro sąlygos buvo geros.

Keletą valandų greitkelis Vokietijos miesto Chemnitzo miesto kryptimi buvo uždarytas. Greitkelyje mėtėsi kelioniniai krepšiai, langų stiklo gabalai, drabužiai ir vaisiai.

BNS inf.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS" sutikimo draudžiama.


NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių