Viskonsine užpuolikas grožio salone nušovė tris žmones

JAV Vidurio Vakarų valstijoje Viskonsine vienas ginkluotas vyras sekmadienį įsiveržė į grožio procedūrų saloną, kuriame dirbo su juo nebegyvenanti žmoną, ir nušovė tris žmones, o dar keturis sužeidė, pranešė policija.

Įtariamasis 45 metų Radcliffe'as Haughtonas vėliau buvo rastas negyvas šio incidento vietoje Milvokio priemiestyje Brukfilde, policija nurodė naujienų agentūrai AFP.

Pasak Brukfildo policijos viršininko Dano Tushauso, R.Haughtonas nusišovė.

„Manome, kad šis incidentas susijęs su smurtu šeimoje“, - pareigūnas sakė žurnalistams, pridūręs, kad į įvykio vietą atvykusi policija pastate rado įsiplieskusį nedidelį gaisrą, o įtariamasis buvo negyvas.

Moterys, kurios buvo atvykusios į masažus ir tvarkėsi nagus, buvo priverstos sprukti gelbėdamosi, kai užpuolikas įžengė į grožio saloną „Azana“, nurodė policija.

Priblokštos klientės stovėjo automobilių stovėjimo aikštelėje vilkėdamos baltus grožio salono chalatus prie pastato, kuris buvo aptvertas kaip nusikaltimo vieta, kol policija kelias valandas tikrino didelį pastatą, kuriame buvo įrengta daug mažų grožio procedūrų kambarėlių.

Policija nurodė, kad R.Haughtono žmona matomai norėjo skyrybų ir kad vyras anksčiau šį mėnesį supjaustė jos automobilio padangas, todėl moteris pasirūpino, kad teismas skirtų jam nurodymą nesiartinti prie sutuoktinės.

Tačiau tai nesilaikė R.Haughtono nuo išpuolio prieš žmonos darbovietę, pripažino pareigūnai. Jie nurodė kol kas negalintys pasakyti, ar to vyro žmona yra tarp žuvusiųjų.

Įtariamojo tėvas Radcliffe'as Haughtonas vyresnysis sakė televizijai „TMJ4 News“: „Aš savo sūnų auginau ne taip... Mano sūnus susidūrė su problema namuose. Visko nutinka, o kai kurie žmonės tiesiog neatlaiko.“

Sekmadienį įvykusios šaudynės buvo jau antrosios šiemet šioje valstijoje. Rugpjūtį šeši žmonės buvo nušauti per išpuolį vienoje sikhų šventovėje kitame Milvokio priemiestyje - Ouk Krike. Tąsyk užpuolikas taip pat nusižudė.

D.Tushausas anksčiau sakė, kad pareigūnai įtarė, jog R.Haughtonas incidento vietoje padėjo kažkokį savadarbį sprogstamąjį užtaisą, kuris policijai sutrukdė apieškoti visą dviejų aukštų pastatą.

Tačiau policijos vadas vėliau nurodė, kad buvo neaišku, ar propano balionas buvo savadarbė bomba, ar paliktas priežiūros darbininkų arba statybininkų.

Per sekmadienį įvykdytas šaudynes sužeistų keturių žmonių būklė veikiausiai nebuvo kritinė. Tačiau viena moteris, sužeista į kaklą, galimai buvo šeštą mėnesį nėščia, pranešė TMJ4.

Baltieji rūmai nurodė informavę apie šį išpuolį prezidentą Baracką Obamą.

„Prezidentas ir pirmoji ponia savi mintyse ir maldose yra su šių siaubingų šaudynių aukomis ir jų šeimomis“, - sakoma Baltųjų rūmų pranešime.


Šiame straipsnyje: užpuolimas. žudikasJAV

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių