Virėjas nužudė žmoną ir keturias dienas virė jos lavoną

Jungtinėse Valstijose vienas virėjas ketvirtadienį buvo pripažintas kaltu dėl antrojo laipsnio žmogžudystės, kai prisipažino keturias dienas lėtai viręs savo žmonos kūną, kad atsikratytų įkalčių, nors teigė, kad sutuoktinė mirė atsitiktinai.

Per šešias dienas trukusį bylos nagrinėjimą 49 metų Davidas Viensas (Deividas Vinsas) papasakojo, jog surišo savo 39 metų žmoną Dawn (Don) lipnia juosta, kad ji nepabėgtų iš namų, ir nuėjo miegoti. Atsibudęs po keturių valandų jis esą rado žmoną mirusią ir supanikavo.

Vyras įkėlė jos kūną į didelį katilą ir užkaitė.

„Tiesiog lėtai jį užvirinau ir galiausiai viriau ją keturias dienas“, - kaltinamasis sakė apklausoje, kurios įrašą detektyvai leido per teismo posėdį.

„Viriau ją keturias dienas. Leidau atvėsti, nukošiau“, - pasakojo D.Viensas, pridūręs, kad likučius išmetė į šiukšlių konteinerį.

Moters kūnas taip ir nebuvo rastas po to, kai ji dingo 2009 metų spalį.

Teismas nuosprendį šioje byloje paskelbs lapkričio 27 dieną. D.Viensui gresia nuo 15 metų kalėjimo iki laisvės atėmimo iki gyvos galvos.

Vyras, kuriam anksčiau priklausė vienas restoranas Lomitos miestelyje, esančiame į pietus nuo Los Andželo, anksčiau buvo taip surišęs žmoną apie du kartus, nes „nenorėjęs, kad ji vairuotų apkvaitusi, apsvaigusi nuo kokaino ir prisigėrusi“.

Prokurorė Deborah Brazil prašė pripažinti D.Viensą kaltu dėl pirmojo laipsnio žmogžudystės, nes jo žmonos mirtis „nebuvo atsitiktinumas“.

Dawn „mirtis ištiko tikriausiai dėl labiau smurtinių priežasčių“ nei nupasakojo jos vyras- pavyzdžiui, ji galėjo būti pasmaugta, argumentavo D.Brazil.

„Štai kodėl kaltinamajam reikėjo keturių dienų, kad visiškai sunaikintų Dawn Viens kūną ir jo atsikratytų“, - pridūrė ji.

Prisiekusieji - šeši vyrai ir šešios moterys - tarėsi penkias su puse valandos, prieš pateikdami sprendimą, jog D.Viensas yra kaltas dėl antrojo laipsnio žmogžudystės.

D.Viensas per teismo posėdžius sėdėjo neįgaliojo vežimėlyje dėl traumų, patirtų, kai jis pernai vasarį nušoko nuo 25 metrų aukščio skardžio - tuojau po to, kai pasakė savo širdies draugei, kad jo žmona žuvo per nelaimingą atsitikimą.

Savo dukrai vyras taip pat sakė, kad jo žmona mirė atsitiktinai.

Sutuoktinių draugė Karen Patterson pareiškė: „Mano geras draugas nužudė mano gerą draugę.“

„Dawn jį labai mylėjo, o jis nužudė savo žmoną, su kuria išgyveno 17 metų, kuri buvo visko su juo patyrusi; kuri juo pasitikėjo ir jį mylėjo - o jis su ja pasielgė tiesiogine prasme kaip su mėsos gabalu ir jos atsikratė, - piktinosi liudininkė. - “Gėda jam."


Šiame straipsnyje: žmožgudystėsmurtas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Y

Y portretas
Keturias dienas verda tik labai prastą mėsą.

Vasia

Vasia portretas
Kulinaras talentingas buvo.

www

www portretas
gera reklama tupam lietuviui.Pamanys,jei jau AMERIKONAS sitaip gali ,tai ir as varau virint moteriskiu.VA SITAIP.Absurdas!!! daugiau nieko....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių