Vakarų Indija: per autobuso avariją žuvo 32 žmonės

Indijos vakarinėje Maharaštros valstijoje antradienio rytą keleiviniam autobusui numušus apsauginę tilto sienelę ir nuvirtus į beveik visai išdžiūvusią Džagbudžio upę, žuvo mažiausiai 37 žmonės, dar 15 buvo sužeisti, pranešė policija.

Naktiniu autobusu iš Goa kurorto į Mumbajų važiavę keleiviai nelaimę patyrė apie 3 val. 30 min. vietos laiku Ratnagirio rajone netoli Chedo, pranešė policijos pareigūnas Mahendra Singhas Pardeshi (Mahendra Singhas Pardešis) iš įvyko vietos, maždaug už 200 km į pietus nuo Mumbajaus.

Pasak jo, vairuotojas stengėsi suvaldyti autobusą staigiame posūkyje, bet jam nepavyko; autobusas krito nuo tilto iš maždaug 12 metrų aukščio ir apvirto aukštyn ratais.

Autobuse buvo vietų 55 keleiviams.

Dauguma sužeistųjų, tarp kurių yra ir autobuso vairuotojas, patyrė galvos ir rankų sužeidimus. Jie gydomi Chedo municipalinėje ligoninėje.

Į ligoninę nuvežti ir visi 37 žuvusieji, kurių tapatybės dar nustatomos.

Žiniasklaidos pranešimuose minėta, kad autobuse buvo užsienio turistų, tačiau policija to kol kas nepatvirtino.

2011 metais per avarijas Indijos keliuose iš viso žuvo maždaug 110 tūkst. žmonių - daugiau kaip 300 kasdien, rodo naujausi prieinami Nacionalinio nusikaltimų registro biuro statistiniai duomenys.


Šiame straipsnyje: autobuso avarijaIndija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių