Per uraganą „Sandy“ JAV ir Kanadoje žuvo 16 žmonių (papildyta)

Mažiausiai 16 žmonių pirmadienį žuvo Jungtinėse Valstijose ir Kanadoje, kurių rytinėms pakrantėms smogė superaudra „Sandy“ su uraganiniais vėjo gūsiais, varčiusiais medžius ir elektros stulpus, praneša cnn.com.

Niujorko, Naujojo Džersio, Merilando, Pensilvanijos, Vakarų Virdžinijos ir Šiaurės Karolinos pareigūnai pranešė apie 16 žuvusių žmonių, o Toronto policija nurodė, kad čia krintančios nuolaužos užmušė vieną kanadietę moterį.

Niujorko valstijoje audra pražudė mažiausiai penkis žmones, tarp jų - 30 metų vyrą, kuris Niujorko Kvinso rajone žuvo prispaustas virstančio medžio, JAV žiniasklaidai sakė gubernatoriaus Andrew Cuomo (Endriaus Kuomo) atstovas.

Du žmonės žuvo Moriso apygardoje Naujajame Džersyje, kai medis užgriuvo ant transporto priemonės, pranešė vietos nepaprastųjų situacijų valdymo pareigūnai.

Dar du žmonės žuvo Pensilvanijoje: vienas - užvirtus medžiui, o kitas - sugriuvus namui, sakė nepaprastųjų situacijų valdymo pareigūnas, kuris daugiau detalių nepateikė.

Jūroje prie JAV Rytų pakrantės buvo išgelbėtas vienas amerikiečių jūrininkas iš burlaivio „HMS Bounty“ kopijos, bet jis vėliau ligoninėje mirė. Burlaivio, kuris nuskendo, kapitonas yra dingęs ir baiminamasi, kad jis žuvo.

Merilande viena moteris žuvo, kai jos automobilis slidžiame kelyje atsitrenkė į medį.
Vakarų Virdžinijoje žuvo 48 metų moteris, kurios automobilis per pūgą susidūrė su cementą vežusiu sunkvežimiu.

Nacionalinis uraganų stebėjimo centras „Sandy“ kategoriją sumažino iki poatogrąžinio ciklono, kai jis netoli Atlantik Sičio Naujajame Džersyje pasiekė JAV pakrantę, tačiau nurodė, kad jo vėjo gūsiai vis tiek gali pasiekti uraganinį 130 km per val. greitį.


Šiame straipsnyje: Sandyuraganasaudra

NAUJAUSI KOMENTARAI

Gamta baudžia

Gamta baudžia portretas
Tai atlygis imperialistams už milijonų žmonių kraują! JAV ir NATO " demokratijos ir " krikščioniškų vertybių" nešėjai jau XXI a. Afganistane, Irake, Libijoje nužudė ŠIMTUS TŪKSTANČIŲ žmonių... NATO ir JAV išgamos, bombomis ir raketomis sėdami „demokratines ir krikščioniškas vertybes“ musulmoniškuose kraštuose - stiprinate ne tik radikalų musulmoniškąjį judėjimą. Negi taip sunku įžvelgti - tuo pačiu steroidais šeriate iš tamsybių prisikėlusius nacius pačioje Europoje. Ir viskas dėl to, kad saujelė išrinktųjų vagių ir išnaudotojų dar labiau praturtėtų, o bepročiai politikieriai susikrautų politinį kapitalą?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių