Trys maistu suviliotos mažametės išprievartautos ir nužudytos

Trys mažametės sesutės iš vieno mažo Indijos kaimo buvo išprievartautos ir nužudytos, o jų kūnai sumesti į šulinį, praneša dailymail.co.uk.

Trys mergaitės, kurių amžius buvo 11, 9 ir 6 metukai, dingo vasario 14. Seserų pasigedo šeimos nariai, kai jos negrįžo iš mokyklos. Kūneliai šulinyje rasti praėjus keturioms dienoms.

Mergaitės gyveno labai vargingai. Seserų tėvas mirė prieš 4 metus, nuo to laiko jas išlaiko tik motina. Manoma, užpuolikas jas suviliojo, pažadėdamas maisto. Mergaičių vardai neatskleidžiami.

Šiuo metu įvykiai Indijoje - tarsi po padidinamuoju stiklu. Po to, kai buvo autobuse išprievartauta ir nužudyta studentė, į panašius įvykius jautriai reaguoja ne tik patys indai, bet ir visas pasaulis. Pastaroji 3 seserų žmogžudystė jau taip pat susilaukė pasipiktinimo. Jeigu ne vieningi kaimelio žmonės, pareigūnai mergaičių mirtis būtų pripažinę kaip „nelaimingą atsitikimą“.


Šiame straipsnyje: prievartažaginimasIndija

NAUJAUSI KOMENTARAI

saulius

saulius portretas
NA KA TIE SUDAGALVIAI AMERIKONAI JAU IR INDIJOS EMESI KAIP IRAKO KUR NIEKADA NEBUVO JOKIO VELNIO BINLADENO.NA KA IR INDIJOJE TIE TVARIAI IS USA UZUODE NAFTA.KAGI ISTORIJA KARTOJASI.PIRMA ISKLAUSYSIME KOKIE JIE VISI TEN BLOGI PO TO KOVODAMI UZ ZMONIU TEISES ILEIS PAJAGAS O TOLIAU JAU JOKIO SKIRTUMO...

saliui

saliui portretas
užuojauta ir mergaičių, ir sauliaus artimiesiems...

Issvajota

Issvajota portretas
Indija,- nebevaziuosiu ten.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių