Tėvas susekė sūnaus mokykloje direktoriumi dirbusi pedofilą

Kai amerikietis Josephas Autheris savo 12-mečio sūnaus kompiuteryje įdiegė programą, su kuria turėjo galimybes sekti kiekvieną vaiko veiksmą internete, jis net negalėjo pagalvoti, kad siekdamas apsaugoti savo sūnų nuo tykančių pavojų, atskleis rimtą pedofilijos asmenį, pranešė žurnalas „Forbes“.

FTB agentu dirbantis J. Autheris norėjo apsaugoti sūnų nuo internete tykančių pavojų, todėl kompiuteryje, kurį jo sūnui buvo paskyrusi mokykla, įdiegė programa „eBlaster“. Ši programa ją įdiegusiam asmeniui siunčia kiekvieną laišką, žinutę ir paspaudimą, atliktą tame kompiuteryje.

Po kelių mėnesių, J. Autheris su šeima nusprendė perkelti gyventi į kitą miestą, todėl kompiuterį turėjo atiduoti mokyklai. Vyras paprašė savo kolegų, kad jie ištrintų visą informaciją ir kompiuteryje neliktų jokios informacijos apie jo sūnų.

Praėjus keliems mėnesiams, J. Autherio pašte vėl ėmė atsirasti iš seno sūnaus kompiuterio siunčiami pranešimai. Vyras pamatė, kad naujasis kompiuterio savininkas jį naudoja ieškodamas vaikų pornografijos.

Paaiškėjo, kad tai - J. Autherio sūnaus buvusios mokyklos direktorius, 67 metų Thomas Weindlas.

J. Autheris susiekė su mokyklos valdžia ir ten jam buvo pranešta, kad kompiuteris niekada nebuvo grąžintas, nors vyras jį atidavė T. Weindlui, kuris buvo ir senas šeimos draugas.

T. Weindlui pareikšti kaltinimai. Jis teisiamas pedofilijos byloje.

J. Autheris džiaugiasi, kad toks atsitiktinumas padėjo išaiškinti pedagogą, kuris galėjo pakenkti mažamečiams.


Šiame straipsnyje: pedofilijaftbFBIJAV

NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
idomu ar tokiam seniui dar stovi pimis? cia kazkaip tai ta pedofilija jau madinga darosi, panasiai kaip simonko paradai...

ji

ji portretas
saunuolis tevelis, kad visi tokie teveliai butu. Kur det tuo pedofilus/? Tik kastruot, kad i vaiku puse nedrystu, net paziuret

premjeras

premjeras portretas
amerikoj gerai,ten vaikais rupinasi valstybe...o pas mus kita padefilijos puse rupinasi...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių