Tėvas, gelbėdamas dukrą: jeigu mirs ji, mirsiu ir aš

Drąsus tėvas rizikavo savo gyvybe tam, kad padėtų dukrai. Prieš drąsų poelgį jis tik pasakė: „Jeigu ji mirs, mirsiu ir aš“, rašo dailymail.co.uk.

22 metų britė Charlotte Blackman vaikštinėjo uolėtame paplūdimyje su savo šeima ir vaikinu. Niekas negalėjo pagalvoti, kad šeimos išvyka baigsis tragiškai. Priėjus prie vienos uolos, ant jų netikėtai užkrito daugiau nei 400 tonų sveriantys akmenys, nuo atskilusio uolos krašto. Nors mergina nebuvo viena, jai labiausiai nepasisekė. Ji buvo palaidota po akmenimis.

Nepaisydamas savo paties sužeidimų, 45 metų Kevinas Blackmanas bandė iškasti palaidotą dukrą. Tėvui padėjo ir Ch. Blackman vaikinas, tačiau visi akmenys buvo per sunkūs.

Kai tėvas pripuolė prie akmenų krūvos, jie vis dar krito nuo uolos. Tačiau K. Blackmanui tai nerūpėjo: „Jeigu mirs ji, mirsiu ir aš“, - tepasakė jis.

Deja, merginos gyvybė užgeso. Į nelaimės vietą atskubėję gelbėtojai merginos kūną tarp akmenų surado tik po 9 valandų. Ji buvo iš karto paskelbta mirusia.

Nelaimę matęs Davidas Warrenas teigė, kad jis pirmiau negu Blackmanų šeima pamatė atskylantį uolos kraštą, vyras bandė šaukti, tačiau jo niekas neišgirdo.

„Visas įvyko taip greitai. Kai atsipeikėjau, visur buvo daug dulkių. Supratau, kad nėra Charlottes. Ėmiau jos ieškoti, negalvojau apie savo gyvybę, norėjau išgelbėti ją“, - kalbėjo K. Blackmanas.

Mirties vos išvengė ir jauniausias Blackmanų šeimos narys - 12-metis Mitchellas. Jis paskutinėmis sekundėmis spėjo pasitraukti į šoną ir išvengti krentančių akmenų.


Šiame straipsnyje: tėvasdukradrąsatragedija

NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
mirė tevas ar ne

Nu

Nu portretas
Kaip supratau tevas nemire. Nelaime aisku baisi, bet zurnaliugom nereiketu raut is kontekstu zmoniu zodzius, kai jie kalba apimti panikos ir skausmo. Geda.

O gal

O gal portretas
Idomu, ar pasaulyje vyksta kazkas grazaus, ar vien tik nelaimes? Nejau niekad nepavyksta nieko isgelbeti, ir visi tik masiskai mirsta, nusizudo, patenka i kalejimus bei tampa narkomanais? Ar zmones vien tik tai domina?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių