Tėvai kaltinami 11-metę dukrą pardavinėję pedofilui

11-metė britė patyrė neregėtą tėvų žiaurumą. Mergaitė tėvų buvo paversta prostitute ir buvo išnaudojama pedofilo, vos už 12 svarų už valandą, rašo dailymail.co.uk.

Suimti mergaitės tėvai įtariami penkis metus pardavinėję dukrą 76 metų pedofilui. Manoma, kad pati motina vesdavo mergaitę pas iškrypėlį, kuris jai už kartą sumokėdavo 12-16 svarų (apie 50-70 litų).

Mergaitės tėvai suimti Maljorkoje. Šiuo metu juos tardo Ispanijos policija. Apklausiamas ir įtariamasis 76 m. pedofilas.


Šiame straipsnyje: pedofilijapedofilasmergaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

laima

laima portretas
sveiku protu nesuvokiama

Vėjas

Vėjas portretas
Sveiku protu gal ir nesuvokiama, bet už kiek buvo pardavinėjama Garliaviškė mergaitė ?

Audrius

Audrius portretas
Geda,kurie taip kabutese uzbaige byla,Primena sovietini mehanizma.Kada buvo ivikis,pagal civilini kodeksa ginca negalima bylos nagrineti atbuline data.Tai ka eksprtas nusprende,prie to dadeti jau nebegalima.Na o cia stebuklu laukas praeina laiko išdygsta advokatas,kuriam motyvacija pinigai.Jis pamina po kojom istatyma,sugeba,pakeisti LIETUVOS CIVILINI KODEKSA.Be tautos palaiminimo ir vaizduoja dievaitis,taip gali elgtis,kriminalinis pasaulis,kur uz pinigus gali i viska spjauti.Okaip advokatas menkai išmanantis teise.
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių