Tailande pora pasiekė ilgiausio bučinio pasaulyje rekordą

Kone dvi su puse paros trukęs bučinys vienai ryžtingai tailandiečių porai Šv.Valentino dieną pelnė pasaulio rekordą, penktadienį paskelbė organizatoriai.

Ligoninės apsaugininkas, 44 metų Ekkachai Tiranaratas ir 33 metų namų šeimininkė Laksana bučiavosi 58 valandas, 35 minutes ir 58 sekundes. Pernai pasiektą ankstesnį ilgiausio bučinio rekordą jie viršijo daugiau kaip aštuoniomis valandomis.

Varžybų romantiką galėjo slopinti taisyklės, pagal kurias dalyviai visą laiką privalėjo stovėti, skystą maistą ir gėrimus gerti pro šiaudelį ir net į tualetą eiti abu, suglaudę lūpas.

„Jie buvo išsekę, nes nemiegojo pustrečios paros, be to, visą laiką turėjo stovėti, tad buvo labai nusilpę“, - sakė renginio organizatorių „Ripley's Believe It or Not!“ viceprezidentas Sompronas Naksuetrongas.

Maratonas baigėsi Šv. Valentino dieną, prieš pat vidurnaktį, kai pernai rekordą pasiekusi vyrų pora susmuko vos dvi minutės anksčiau nei Ekkachai ir Laksana.

Nugalėtojų pora gavo 100 tūkst. batų (3,3 tūkst. dolerių) ir dviejų žiedų su deimantais prizą.

Pasak organizatorių, kitais metais jie neplanuoja tokio renginio, nes jis jau trejus metus iš eilės vyko Tailande, kasmet buvo pasiekti rekordai, tad dabar būtų eilė kitai šaliai mesti iššūkį.


Šiame straipsnyje: tailandasilgiausias bučinys

NAUJAUSI KOMENTARAI

jei

jei portretas
reikėtų su ta rekordininke bučiuotis ... nežinau ...

vasia

vasia portretas
bl grazuole
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių