Sulaikyta 42 m. pedagogė, lytiškai išnaudojusi paauglius

Didžiojoje Britanijoje sulaikyta 42 metų pedagogė, kuri turėjo nesaugių lytinių santykių su penkiais berniukais, praneša dailymail.co.uk.

Emma Webb, kuri dirbo mokytojo padėjėja ir korepetitore, lytiškai santykiavo su mažiausiai penkiais paaugliais. Moteris taip pat kviesdavo vaikinus į pasimatymus ir siųsdavo jiems erotinės nuotraukas ir žinutes.

E. Webb kaltinama padariusi bent 30 nusikaltimų. Pedagogė net kurį laiką tvirtino, kad nuo vieno iš paauglių laukiasi kūdikio. Tačiau po ginekologinės apžiūros paaiškėjo, kad moteris melavo.

Policijos teigimu, pirmoji E. Webb auka buvo 15-metis berniukas. Moteris stengėsi jį suvilioti, klausinėdavo apie jo seksualinį patirtį, kviesdavo į pasimatymus ir t.t.

Visi paaugliai tylėdavo, nes moteris grasindavo, kad jeigu jie kam prasitars - ji paskųs juos savo vyrui. Pasak jos, kalbėti išdrįsę vaikinai liks „be kelio girnelių“ ir t.t.

Kiti pedagogai smerkia tokį E. Webb elgesį. Jų teigimu, mokytoja pažeidė visas įmanomas morales normas ir traumavo paauglius, kai turėjo jiems padėti.

E. Webb už grotų praleis 32 mėnesius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

galetu ir

galetu ir  portretas
pedagoges pasekt koleges pavyzdziu,nebijokit musu paugliai jusu neiskustu

Versis

Versis portretas
Nu bet ir ištvirkus boba...

Mikutis

Mikutis portretas
Teigiamas pavyzdys mūsų paaugliams. Ir pas mus daug vienišų pedagogių. Gimnazistai galėtų saugiai sexso patirties įsigyti.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių