Šiaurės Korėjos lyderio K. Jong Uno žmona laukiasi? (foto)

Pasaulį apskriejo televizijos medžiaga, kurioje atrodo, jog Šiaurės Korėjos lyderio Kim Jung  Uno žmona laukiasi, rašo telegraph.co.uk.

Šiaurės Korėjos valstybinės žiniasklaidos paviešintoje medžiagoje matyti, kaip Ri Sol Ju atiduoda pagarbą vieno iš Šiaurės Korėjos lyderio mirimo metinėse. Moteris atrodo taip, tarsi jau lauktųsi kelis mėnesius.

Manoma, kad paskelbimas apie būsimą K. Jong-Uno vaikelį žymiai pakeltų nuotaikas visoje šalyje. Ypač artėjant Kim Jong Ilo mirties metinėms.

Tiesa, šalies valdžia apie pirmosios Šiaurės Korėjos damos nėštumą kol kas jokių žinių nepateikia.

Ri Sol Ju mįsles pasaulinei žiniasklaidai užminė dar spalio mėnesį, kai ji net 50 dienų nepasirodė viešumoje. Sklido kalbos, kad pirmoji dama gali būti ir negyva, nes prieš tai vykusiame renginyje pažeidė labai griežtą aprangos kodą ir nesegėjo ženkliuko su Kim Jong Uno atvaizdu. Tačiau kai kurie buvo įsitikinę, kad moteris nesirodo ir dėl galimo nėštumo.

Ri Sol Ju Šiaurės Korėjos lyderio žmona oficialiai paskelbta šių metų liepą.


Šiame straipsnyje: Kim Jong UnasŠiaurės Korėja

NAUJAUSI KOMENTARAI

geda

geda portretas
jau ir KD linksta prie geltonos literaturos-labai kaunieciams "idomu" ,kad kazkokio koreico boba nescia??Kur dingo tikri zurnalistai-dabar "peza" nesamones tik zurnaliugos...

to 1

to 1 portretas
"Kažkokio"?? jis yra Šiaurės korėjos lyderis ir vaikas tęsia neigiamai vertinamą dinastiją, bus naujasis įpėdinisi ir tt. paskaitykite prieš komentuodami, reikia košės galvoje visai neturėti kim jong uną vadinti kažkokiu...

atsives

atsives portretas
penkis is karto atsives kaip katyte:)))
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių