Septynmetės išžaginimas išprovokavo demonstracijas

Septynmetės moksleivės išžaginimas mokyklos tualete Indijos kurortinėje Goa valstijoje išprovokavo masinius protestus, o tos mokyklos direktorė buvo suimta, antradienį pranešė policija.

Pirmadienį, kai buvo paskelbta apie šį incidentą Vasko de Gamos mieste, prasidėjo didelio masto gaudynės, ieškant įtariamojo, kuris, kaip manoma, kiek vyresnis nei 20 metų.

„Mergaitė buvo išžaginta mokyklos tualete per pertrauką“, - vienas policijos pareigūnas sakė naujienų agentūrai AFP, prašydamas neviešinti jo vardo. Pareigūnas pridūrė, kad tas tualetas yra šalia direktorės kabineto Dipviharo vidurinėje mokykloje, taip pat turinčioje pradinių klasių.

Tūkstančiai žmonių pirmadienio vakarą apsupo mokyklą, reikalaudami suimti direktorę ir žagintoją, kuris dar nerastas.

Direktorė, kurios vardas neskelbiamas, siekiant apsaugoti nukentėjusios mergaitės tapatybę, buvo iš pradžių sulaikyta, o vėliau suimta dėl netinkamo pareigų atlikimo, sakė policijos pareigūnas.

Šis incidentas įvyko po to, kai viename Delio autobuse praeitą mėnesį įvykdytas grupinis vienos studentės išžaginimas išprovokavo didelius protestus ir pakurstė pyktį visoje Indijoje dėl dažnėjančių lytinių užpuolimų.

Penkiems vyrams ir vienam paaugliui buvo pateikti kaltinimai dėl 23 metų merginos išžaginimo ir nužudymo, nes jų auka po 13 dienų mirė vienoje Singapūro ligoninėje dėl patirtų šiurpių sužalojimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cykr

cykr portretas
nu, dar daug norinčių pasisemt dvasingumo, prasivalyt čakras, pasimelst ir pasimantrint šitam karvių rojuj???

Fui

Fui portretas
Kas cia tiems babajams uzejo..? Gal uz pautu pradeti kabinti?

Ne cinikas

Ne cinikas portretas
Bet pasakysiu (gal ne laiku ir ne vietoje) ciniškai. Tiesiog iš vidaus atėjo toks pamąstymas. Indijoje nuo seno garbinama karvė, tikima į Būdą. Lietuvoje eskaluojama demokratija ir teismų teisingumas, tikima į Kristų. Abiem atvejais rezultatas vienodas - pedofilijos, iškrypėlių skandalai. Atsakymas (mano supratimu) - tai vyksta visame Pasaulyje. Tik vienose šalyse su tuo kovojama, kitose - stengiamasi tuos reiškinius tušuoti. Atseit pas mus "doros ir gerovės" valstybė. Tik ką darysime, kai ši epidemija iškeros ir taps nevaldoma? Kai kuriuose ES valstybėse tai jau vos ne įteisinta.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių