Rusų magnatas paleistas iš Kambodžos kalėjimo

Rusijos nekilnojamojo turto magnatas, kuris Kambodžoje buvo areštuotas dėl kaltinimų, kad grasindamas peiliu uždarė laivo įgulą, po trijų mėnesių kalėjime buvo laikinai paleistas, trečiadienį sakė jo advokatai.

„Šį rytą jis buvo paleistas“, - sakė Sergejaus Polonskio advokatas kambodžietis Kongas Rady (Kongas Radis). Pagal laikino paleidimo sąlygas rusų verslininkas negalės išvykti iš Kambodžos, pridūrė jis.

„Sergejus Polonskis buvo paleistas ir išėjo iš kalėjimo, kuriame praleido daugiau kaip tris mėnesius“, - „Facebook“ patvirtino magnato advokatas Rusijoje Aleksandras Dobrovinskis.

Kita verslininko advokatė, Diana Totosova, sakė, kad S.Polonskio nuotaika gera ir kad jis liks Kambodžoje laukti tolesnio pareigūnų sprendimo.

„Ponas Polonskis jaučiasi puikiai ir yra labai patenkintas, kad teisingumas nugalėjo, bent jau tam tikru laipsniu“, - sakė D.Totosova Maskvos radijui „Kommersant FM“.

S.Polonskis, kuris, kaip manoma, turi verslo interesų Kambodžoje, buvo sulaikytas Naujųjų metų išvakarėse, per triukšmingas linksmybes Sianukvilio kurorte šalies pietvakariuose.

Jam gresia kaltinimai, kad jis ir dar du rusai peiliu grasindami laivo šešių narių įgulai ją užrakino, kai laivas plaukė atgal į krantą iš netoliese esančios salos.

„Sergejus Polonskis liks toje saloje su draugais ir kolegomis. Jis gali laisvai važinėti po Kambodžą“, - sakė D.Totosova.

40-metis S.Polonskis yra tiesmukai kalbantis nekilnojamojo turto magnatas, kurio ekstravagantiškas elgesys ir smarkūs verslo šūkiai ne kartą stebino rusus.

2008 metais prasidėjus pasaulinei finansų krizei, jo verslas staiga smuko ir jis buvo priverstas atsisakyti darbų dėl Maskvos Federacijos bokšto, kuris, kaip jis tikėjosi, turėjo tapti aukščiausiu pastatu Europoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių