Rusijoje žurnalistui O.Kašinui atlikta trečia operacija

Laikraščio "Kommersant" žurnalistui Olegui Kašinui antradienį atlikta jau trečia operacija, pranešė jo žmona Jevgenija Milova.

"Jo būklė šiuo metu yra be jokių pakitimų, bent tai gerai", - sakė ji agentūrai "Interfax".

Pasak jos, antradienį jis jau trečią kartą buvo operuojamas. "Operacija jau baigta, jam pakoreguotos pirštų falangos"m 0 nurodė žurnalisto žmona.

O.Kašinas buvo žiauriai sumuštas naktį į šeštadienį prie savo namo Piatnickajos gatvėje Maskvoje. Sunkiai sužalotas jis buvo paguldytas į ligoninę.

Lapkričio 6 dieną jam buvo atlikta operacija, jis buvo įvestas į vadinamąją dirbtinę komą.

"Olego būsena - medikamentinis miegas. Būklė stabiliai sunki. Kairiojo mažojo pirštelio nago falangos nebuvo, kai vyras buvo atvežtas į ligoninę, viena koja sulaužyta, žandikaulius jau surinko. Dar yra kaukolės trauma, ji stebima", - rašė tada J.Milova socialinio tinkle "Facebook".

Lapkričio 7 dieną ji pranešė žurnalistams, kad O.Kašinui pakartotinai daryta operacija. "Operacija daryta po konsiliumo Ji truko apie tris valandas. Dabar Olego smegenims niekas negresia. Mums kartu su jo tėvu net leido Olegą aplankyti. Jis miega", - vėl rašė J.Milova.

Baudžiamoji byla dėl O.Kašino užpuolimo tiriama pagal straipsnį "grupės asmenų pasikėsinimas nužudyti".

Viena iš užpuolimo priežasties versijų - profesinė žurnalisto veikla. Bylą kontroliuoja generalinis prokuroras ir Vidaus reikalų ministras. Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas nurodė imtis visų priemonių, kad nusikaltimas būtų atskleistas.


Šiame straipsnyje: Olegas Kašinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių