Rusijoje tėvai privertė vaiką gyventi griūvančioje daržinėje

Trylikametis Vasilijus Makejevas iš Rusijos patyrė neeilinį tėvų abejingumą. Vaikas buvo išvarytas gyventi į seną, purviną daržinę kartu su karvėmis, nes tėvai neleido jam kartu gyventi namuose, rašo dailymail.co.uk.

Purviną, išbadėjusį ir jau beveik apakusį (nes daržinėje beveik nebuvo Saulės šviesos) nuogą vaiką aptiko kaimynai. Jie pasakoja, kad iš daržinės girdėjo sklindančias aimanas ir verksmus, tačiau net negalėjo pagalvoti, kad ten gali gyventi vaikas. V. Makejevui buvo gerokai sutrikusi psichika ir vaikas vos gebėjo suregzti sakinį.

Anot policijos pareigūnų, Vasilijaus tėvai Andrejus (44 m.) ir Marija (41 m.) vertė vaiką gyventi tarp karvių. Tik kartais į aptvarus vaikui įmesdavo kokio maisto. Šaltomis žiemomis visiškai nešildomoje daržinėje vaikas turėdavo miegoti apsikabinęs karves - kitaip būtų mirtinai sušalęs.

Kiti trys šeimos vaikai gyveno normalų gyvenimą. V. Makejevo tėvai berniuką daržinėje laikė visą jo gyvenimą. Kaimynai net nežinojo, kad šeimoje auga ir ketvirtasis vaikas. „Kartais naktimis girdėdavome iš daržinės sklindančias dejones ir verksmus, tačiau kas galėjo pagalvoti, kad ten gyvena vaikas?“, - stebėjosi vienas kaimynas.

V. Makejevas perduotas vaikų teisių apsaugos tarnybos. Jį prižiūri ir medikai.


Šiame straipsnyje: vaikasRusijadaržinėžiaurumas

NAUJAUSI KOMENTARAI

siaubas

siaubas portretas
Svoločius tėvus dabar reikia uždaryti į tą pačią daržinę.Išsigimėliai

S.Kingo ar A.Hičkoko filmai

S.Kingo  ar A.Hičkoko filmai portretas
prieš tokia berniuko kančias-pasakos vaikams.

margo

margo portretas
siaube, kaip taip galima su savo vaiku elgtis.. ir tokiu gali buti ir daugiau, juk nezinom, kur kokie iskrypeliai dar paslėpė savo vaikeli
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių