Rusija ramina: gruodžio 21 d. pasaulio pabaigos tikrai nebus

Rusijos valdžia pranešė šalies gyventojams, kad gruodžio 21 dieną pasaulio tikrai neištiks katastrofa ir Žemė nebus sunaikinta, rašo dailymail.co.uk.

Pasirodo, Rusijos gyventojai ima vis daugiau panikuoti dėl artėjančios apokalipsės. Pareigūnams neliko nieko kito, kaip tik oficialiai paskelbti, kad pabaigos visgi nebus.

Pasak sąmokslo teorijų šalininkų, gruodžio 21 d. baigiasi 5,125 tūkst. metų ciklas, todėl pasaulis neva turėtų baigtis. Rusijoje, kur mistinės teorijos ypač greitai įgauna pagreitį, tokios „pranašystės“ kelia žmonių paniką.

Piliečius raminančiame pranešime teigiama, kad Rusijos valdžia turi priėjimą prie metodų, kuriais stebima Žemė ir jai kylančios grėsmės, todėl „galima drąsiai teigti, kad pabaigos tikrai nebus“.

Tiesa, pranešime visgi teigiama, kad rusams kyla pūgų, ledo audrų ir temperatūros kritimo, vandens ir elektros tiekimo sutrikimų pavojus.


Šiame straipsnyje: Rusijapasaulio pabaiga

NAUJAUSI KOMENTARAI

viktoras

viktoras portretas
IR MANO BOBA PANIKUOJA. KURVOS,TIE KURIE PANIKA KELIAT..... BLE NESISLAPSTYKIT PO 21 DIENOS,, DARYSIU JUMS PUSDURNIAI VIETINES REIKSMES PASAULIO PABAIGA...

DEZINFORMACIJA SPAUDOJE

DEZINFORMACIJA SPAUDOJE portretas
Netikėkit Rusija ir Puutinu, nes pastarasis dirba Obamos šeimininkams ir yra toksai pat marionetė kaip anasai.

Juokis

Juokis portretas
Atskris iš Rojaus Petka su Čiapajevų turėdami "Maksim" kulkosvaidi ir išbaidys visus asteroidus su UFOnautais:-DDDDDDD
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių