Putinas tikisi, kad rinkėjai bus aktyvesni, nei anksčiau

Ministras pirmininkas Vladimiras Putinas sekmadienį balsavo šeštojo šaukimo Valstybės Dūmos rinkimuose.

Premjeras į rinkimų 2079-ają apylinkę Rusijos mokslų akademijoje atvažiavo 12 val. 45 minutės vienas, be žmonos. Pasak jo, rinkimų dieną jo nuotaika gera.

Pasak rinkimų apylinkės komisijos pirmininko Vladimiro Zorino, iki to laiko iš 1 tūkst. 450 rinkėjų balsavo daugiau nei 250 žmonių.

V.Putinas pasisveikino su rinkimų apylinkės komisijos darbuotoja, gavo balsalapį ir nuėjo į balsavimo kabiną. Po kelių minučių jis priėjo prie elektroninės balsadėžės - vadinamojo rinkimų balsalapių apdorojimo komplekso.

Apylinkės komisijos pirmininkas V.Zorinas trumpai painstruktavo premjerą, kaip reikia įdėti balsalapį į įrenginį, V.Putinas taip ir padarė.

Premjeras buvo paklaustas, ko jis tikisi iš rinkimų. „Rezultato, kuris būtų geras “Vieningajai Rusijai", - atsakė V.Putinas.

Kai dėl aktyvumo, pasak vyriausybės vadovo, apie jį kol kas sunku kalbėti, „bus aišku po pergalės“.

Tačiau premjeras pridūrė, kad tikriausiai šiais metais jis bus „kiek didesnis“, nei per ankstesnius rinkimus".

„Kommersant“ korespondentas Andrejus Kolesnikovas juokais paklausė V.Putino, už ką jis sugadino balsalapį.

„Aš nesugadinau“,- rimtai atsakė kabineto vadovas ir, palinkėjęs viso geriausio, išėjo iš rinkimų apylinkės.


Šiame straipsnyje: DūmaRusija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Visuomenė

Visuomenė portretas
Pasaulio visuomenė neapkenčia tituluoto valdymo.

esmė

esmė portretas
Informacija: Zombių valstybes valdo putinai..Sios valstybės yra naujadaras - "totalinės demokratijos" valstybės.Kaip taisyklė,valdžia tokiose keistose valstybėse yra ne renkama,o pastoviai "patvirtinama"..Kruvi nos,valstybinio terorizmo Rusijos imperijos zombynas trokšta "tvirtos rankos",jie nesuvokia kaip atrodo tikri civilizuotų valstybių rinkimai..Melas - totalus Rusijos imperijos atributas,Putino Rusija- velniškai pavojingas pasauliui darinys..Tą greit pradės suvokti patys rusų zombiai..Praregės..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių