Princo Williamo ir Kate kūdikis turi gimti liepą

Princo Williamo (Viljamo) ir jo žmonos Catherine (Ketrin) pirmasis vaikas turi gimti liepą, pirmadienį paskelbė Šv.Jokūbo rūmai.

„Jų karališkosios didenybės Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė su džiaugsmu  patvirtina, kad liepos mėnesį jiems turėtų gimti kūdikis“, - sakoma rūmų pranešime, remiantis kuriuo, 31-erių metų hercogienės nėštumas yra mažesnis nei trijų mėnesių.

Catherine, kuri praėjusį mėnesį dėl itin stipraus nėščiosios pykinimo buvo atsidūrusi ligoninėje, būklė gerėja, sakoma rūmų pranešime.

„Nuo to laiko, kai praėjusį mėnesį gulėjo ligoninėje, kunigaikštienės būklė toliau gerėja“, - nurodoma jame.

Ligoninėje Catherine atsidūrė gruodžio 3 dieną dėl stipraus nėštumo sukelto pykinimo (hyperemesis gravidarum) ir ten praleido tris naktis.

Išėjusi iš ligoninės ji kelias savaites nesirodė viešai, nors prieš pat Kalėdas kunigaikštienė įteikė BBC metų sportininko apdovanojimą dviratininkui Bradley Wigginsui (Bradliui Viginsui).

Praėjusią savaitę per savo gimtadienį Catherine buvo nufotografuota stebinti „Cirque du Soleil“ pasirodymą Londone ir buvo atvykusi į savo pirmojo oficialaus portreto atidengimo ceremoniją Nacionalinėje portretų galerijoje.

Tai, kad kunigaikštienei teko atsigulti į ligoninę, privertė rūmų pareigūnus apie jos nėštumą paskelbti anksčiau, nei buvo planuojama.

Paprastai stiprus pykinimas dažniau kamuoja dvynių besilaukiančias moteris, tačiau pirmadienį Šv.Jokūbo rūmai patvirtino, kad Williamas ir Catherine laukiasi vieno kūdikio, nors jo lyties nenurodė.

Šis kūdikis, nepaisant jo lyties, bus trečias eilėje į karališkąjį sostą po princų Charleso (Čarlzo) ir Williamo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių