Prieš 21 metus dingęs berniukas galėjo būti palaidotas gyvas

Beveik 2 metukų vaikas Benas Needhamas prieš 21 metus Graikijoje dingo it į vandenį – policija iškėlė šimtus teorijų, tačiau nei viena jų nepasitvirtino. Panašu, kad netrukus paslaptis gali pagaliau būti įminta, rašo dailymail.co.uk.

Kerry Needham su tėvais nusprendė pradėti iš naujo ir iš Didžiosios Britanijos persikėlė į Graikijos Koso salą. Tačiau netrukus ją sukrėtė paslaptinga nelaimė, kankinanti moterį jau 21 metus.

1991 m. liepos 24 dieną K. Needham, kuriai tuo metu buvo 19 metų, grįžusi po darbo viešbutuje, sužinojo, kad dingo jos 21 mėnesio amžiaus sūnus Benas.

Tą dieną vaiką prižiūrėję seneliai Beną pasiėmė kartu viešnagei pas draugus netoliese esančioje fermoje. Benas ramiai žaidė lauke ir staiga dingo.

Graikijos policija tuomet teigė išieškojusi kiekvieną įmanomą salos kampelį, paskelbta ir tarptautinė paieška, kas kelis metus būdavo viešinami fotorobotai, kaip tada jau turėtų atrodyti Benas.

Iškelta šimtai teorijų. Vieni teigė, kad vaiką pagrobė įvaikinimui, kiti – prekybai žmogaus organais ir taip toliau. Per 21 metus policija užfiksavo bent 300 liudininkų, kurie Graikijoje ir jos apylinkėse matė B. Needhamo apibūdinimus atitinkantį vaikiną. 1995 m. vienas privatus detektyvas net skelbėsi atradęs vaiką gyvenantį su čigonais. 1998 m. kitas poilsiautojas pamatė su graikų vaikais žaidžiantį šviesiaplaukį berniuką, vietinių vadinamą „baltuoju“. Tačiau nei viena teorija nepasiteisino ir vaikas iki šiol yra nerastas

Dabar pareigūnai skelbia, iškėlę naują versiją. Netoli tos vietos, iš kurios ir dingo B. Needhamas, rastas žemių ir statybinių nuolaužų pylimas, kuris atsirado po vaiko dingimo ir pareigūnų nebuvo ištirtas. Spėjama, kad po jomis vaikas netyčia ir galėjo būti palaidotas gyvas.

Šiuo metu tiriama ta vietą ir specialiomis technologijomis skanuojama žemė. Pareigūnai tikisi ten atrasti Beno palaikus. Tiesa, su tokia teorija nesutinka vaiko mama Kerry. Pasak jos, pylimas jau buvo tada, kai artimieji pasigedo berniuko. Ar ši teorija pasitvirtins, turėtų paaiškėti jau artimiausiomis savaitėmis.

K. Needham niekada neprarado vilties, kad jos sūnus vis dar yra gyvas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ety

ety portretas
niekam nelinkiu skausmo, kuri patiria vaika prarade tevai

toks

toks portretas
fainuoliukas.....dabar jau butu visas vyras,o gal mama teisi vis dar tebetikedama ,kad jis gyvas ?sitiek metu laukimo ir nezinios-tik mama gali tiek laiko neprarasti vilties

modas

modas portretas
toki paskaitai atrodo tam kuris pagrobe taip snuki ismaltum...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių