Policija sulaikė super herojumi bandžiusį apsimesti vyrą

21 metų Tanisas Bakeris turbūt skaitė per daug komiksų ir prisižiūrėjo filmų, nes vaikinas nusprendė pats tapti super herojumi ir kovoti su nusikalstamumu, rašo dailymail.co.uk.

T. Bakeris įsivaizdavo, kad yra nindzė: jis slėpdavosi šešėliuose, apsirėdęs paties padaryta nindzės uniforma ir laikė save dešiniąja vietinės policijos ranka.

Nors mažo Velso miestelio gyventojai žinojo apie T. Bakerio fantazijas, policija informuota nebuvo. Vaikiną, apsiginklavusį kardu, vieną vakarą pastebėjo policijos pareigūnas. Buvo iškviestas pastiprinimas ir jau visai netrukus toje vietoje kaukė policijos sirenos ir ore ratus suko sraigtasparnis.

Vaikinas surastas krūmuose. Jo kuprinė buvo prikrauta įvairiausiais ginklais ir... kitų super herojų kostiumais!

Pareigūnai iš karto suprato, su kuo turi reikalą. Paklaustas, ką būtų daręs, jeigu būtų susidūręs su tikru nusikaltimu, T. Bakeris atsakė, kad „to dar nebuvau apgalvojęs“.

T. Bakeris, kuris dirba barmenu vienoje vietinėje užeigoje, prisipažino, kad yra didelis komiksų gerbėjas, todėl nusprendė pabandyti pats pabandyti būti super herojumi. Pasirodo, jį prieš metus užpuolė iki šiol neatpažinti jaunuoliai. Policija vaikinui nepadėjo, tai jis nusprendė padėti kitiems.

T. Bakeris nėra pirmasis „super herojus“. Didžiosios Britanijos policija per metus sulaiko bent kelis vaikinus, įsivaizduojančius, kad gali savarankiškai sulaikyti nusikaltėlius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių