Pokštas apie ateivius sukėlė paniką Jordanijoje

Jordanijos miesto meras svarsto galimybę į teismą paduoti laikraštį, balandžio pirmąją pranešusį, kad netoli miesto nusileido ateiviai, skelbia lrt.lt.

Balandžio 1-ąją laikraščio „Al-Ghad“ pirmajame puslapyje buvo skelbiama, kad rytų Jordanijoje, dykumoje esančiame Jafro mieste nusileido skraidančiosios lėkštės, kuriomis atkeliavo 3 metrų ūgio ateiviai.

Pranešama, kad mieste nutrūko visos komunikacijos, o išsigandę miesto gyventojai išbėgo į gatves. Miesto meras Mohammedas Mleihanas tvirtino, kad išsigandę tėvai net tą dieną net neleido vaikų į mokyklą.

„Moksleiviai nėjo į pamokas, jų tėvai buvo išsigandę, o aš vos nepradėjau 13 tūkst. miesto gyventojų evakuacijos. Žmonės bijojo, kad ateiviai juos puls“, - agentūrai „Associated Press“ tvirtino M. Mleihanas.

Jis nedelsiant perspėjo teisėsaugos pareigūnus, kurie, anot jo, iššukavo vietovę, ieškodami ateivių. Tačiau nieko nerado.

Laikraščio „Al-Ghad“ pirmojo puslapio publikacija skelbė, kad milžiniški ateiviai atvyko skraidančiomis lėkštėmis, nušviesdami misą miestą, praneša BBC.

Leidinio vyriausiasis redaktorius Moussa Barhoumehas teigė, kad laikraštis tiesiog norėjo pajuokauti ir atsiprašė už sukeltus nesusipratimus.

„Mes norėjome žmones pralinksminti, o ne išgąsdinti“, - teigė jis.


Šiame straipsnyje: ateiviai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių