Penkiametis pripažintas nepaklusniausiu vaiku Britanijoje

Loganas Steedas apvogė savo mokyklą, sugadino daug brangios technikos, užpuolė bendramokslius ir vienai mokytojai spyrė į veidą. Ir šiam neklaužadai - tik 5 metai!

L. Steedas šiais mokslo metais jau buvo nuo pamokų nušalintas keturis kartus. Galiausiai neapsikentusi mokyklos vadovybė nusprendė berniuką išmesti.

L. Steedo tėvams pasakyta, kad vaikas mokykloje nepageidaujamas. Pasak pedagogų, jie penkiametį bandė sudrausminti visais įmanomais būdais, tačiau nei vienas jų nebuvo sėkmingas.

Logano tėvai Cameronas ir Laura (šeima išsiskyrusi) teigia, kad jų sūnus namuose elgiasi labai gerai ir vadina jį „angeliuku“. Ir, žinoma, dėl netinkamo atžalos elgesio kaltina ne save, o mokytojus.

„Jie teigia, kad Loganą turėjo išmesti, nes jis kėlė pavojų aplinkiniams. Bet aš niekaip negaliu suprasti, kaip penkiametis gali pridaryti tiek bėdos. Manau, dėl to kalti ir mokytojai - sūnui nebuvo suteiktas visas reikalingas dėmesys“, - kalbėjo Logano tėvas C. Steedas.

C. Steedas dar priduria, kad vaikas namuose elgiasi mandagiai, su juo lengva susitarti. Jis visada padeda tėvams namų ruošoje.

L. Steedo elgesio problemos išaiškėjo 2011 metais. Mokytojos ėmė skųstis tuo, kad vaikas jų ėmė neklausyti. Tėvai vaiką tuomet nuvedė pas psichologą.

Specialistai patikrino vaiko psichikos lygį ir jokių sutrikimų nerado. Buvo tikrinama ir vaiko fizinė sveikata. Tačiau ir ten visas pasirodė normos ribose.

Vaiko tėvai toliau ruošiasi ieškoti teisybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

laima

laima portretas
sikna gerai ismustu viena kart tai taip nebutu ,as nesuprantu tokio cirko 5m tai cia absurdas tevai kazkokie kaliauses

Aha

Aha portretas
Kokie tėvai, tokie vaikai. Užtenka ir komentarus paskaityti, jei mąstymas pasibaigia dėl auklėjimo diržu, tai kitokio efekto ir nesulauksime.

dirzo reikia

dirzo reikia portretas
Tik dirzas ir baime jivelgauti gali sutramdyti vaika..... tik kasdienine disciplina ir gyvenimas su tevais viename kambary galetu jam sumazinti is pindejima. Tie anglai labai gerai gyvena . Paziureciau kaip tas vaikas pas mane atsidurtu , kai gautu vakarienei del 15 min interneto bulkos tris riekes
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių