Pelnyta bausmė: pedofilai už grotų praleis 42 metus

Po to, kai į policijos rankas pakliuvo vaizdo kamerų medžiaga, kurioje matyti, kaip pedofilas į viešbutį vedasi kelias mažametės mergaitės su žaisliniais meškiukais rankose, pradėjus tyrimą, išaiškinti dar 8 vaikus žaginę vyrai.

Vaizdo medžiaga parodyta 8 vyrų teisme kaip pagrindinis įrodymas jų kaltinimams pedofilija. Vyrai iš globos namų ar gatvių viliodavo 13-15 metų mergaites. 35-60 metų vyrai už lytinį aktą joms sumokėdavo 5 svarus, cigarečių pakeliais, narkotikais, mobiliaisiais telefonais arba kitokiomis dovanomis (pavyzdžiui, žaislais ir pasivažinėjimais traktoriais fermoje).

54 m.Johnas Shaw, kuris ir vedasi mergaitės minėtoje vaizdo medžiagoje, 51 m. Anthony Lambertas, 44 m. Stefanas Godfrey, 35 m. Ijazas Ahmedas, 40 m. Markas Adaoui, 55 m. Colinas Simpsonas, 56 m. Davidas Shardlowas, 60 m. Ianas Yeomanas paslapčia su vaikais santykiavo nuo 2009 m. Aukų sąrašas siekia bent 15 mažamečių. Vyrams bendrai skirta 42 m. kalėjimo bausmė.

Kai kurios mergaitės iš gatvės nesuvokė, ką su jomis daro vyrai. Jos buvo įtikintos, kad tai - būtinas procesas norint tapti suaugusia moterimi ir taip toliau.  Tikimasi, kad už grotų pasodinti vyrai suteiks nukentėjusioms šeimoms bent šiek tiek ramybės ir padės grįžti į normalaus gyvenimo vėžias.

Kamerų medžiagą galite pamatyti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aha

aha portretas
va taip tai ne lietuvoj ---kur niekas nieko nemate ,nezino ir. taip toliau

taip

taip portretas
nepasiseke vargsams, ne lietuviais gime, ne lietuvoj gyveno....

lnd

lnd portretas
O kiek Lietuva duotu ? 42 menesius ???
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių