Pedofilas dėl 13-metės perskrido Atlantą

21 metų britas Adamas Robinsonsas kaltinamas turėjęs lytinių santykių su 13-mete mergaite ir specialiai tam skridęs pas ją į Jungtines Amerikos Valstijas (JAV), rašo dailymail.co.uk.

Teigiama, kad A. Robinsonas mergaitę suviliojo internetu. Atvykęs į Ameriką, vyras pasikvietė ją į viešbutį, kuriame mergaitė buvo išžaginta.

A. Robinsonas neigia kaltinimus pedofilija ir aiškina, kad su mergaite rimtai „draugavo“. Jų internetinė pažintis tęsėsi ilgiau nei metus.

Į policiją kreipėsi sunerimę mergaitės tėvai, kai sužinojo apie jos santykius su A. Robinsonu.

„Negalima pasakyti, ar aukų yra ir daugiau. Bet tyrint omenyje tai, kaip jis stengėsi dėl pastarosios savo aukos, neatmetama galimybė, kad nukentėjo ir daugiau nepilnamečių“, - kalbėjo detektyvas Andy Cappsas.


Šiame straipsnyje: pedofilijapedofilasJAV

NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
Nesamone, kam skrist i per atlanta, jei tu durneliu, kurios isizergia pries kiekviena ir europoje pilna? Na ir kas, kad 13 metu, gal ji jau 200 tokiu britu turejo. Kur matet padoria 13 metu mergaite,kuri eitu pas nepazistama vyra i viesbuti? Cha cha cha

info

info portretas
ZURNALIUGOS, AR JUS BENT ZINOT KAS YRA PEDOFILIJA? Zurnaliugos, pedofilija – medicininis terminas, vartojamas psichiatrijoje ir psichologijoje, kuriuo apibūdinamas suaugusių ar vėlyvosios paauglystės asmenų lytinio (seksualinio) potraukio sutrikimas, tiksliau, lytinis nukrypimas (deviacija), kuris pasireiškia lytiniu potraukiu prepubertetinio ar ankstyvojo pubertetinio amžiaus vaikams. Pedofilija diagnozuojama asmeniui, kuris nuolat fantazuoja apie seksą su vaiku, jį seksualiai sujaudina vaikas arba jis jaučia seksualinį geismą vaiko atžvilgiu. PEDOFILAS VAIKU NEZAGINA IR NEDUL.KINA!!! Kada jus ta isidemesite mulkiai? Mazameti vaik dul.kina eilinis kriminalinis nusikaltelis! O pedofilas tik jaucia geisma, susijaudina i vaika ziuredamas, bet tai ir viskas.

to 2 komentatoriui

to 2 komentatoriui portretas
o tu - ryškiai specialistas. matyt, tam pedofilų klanui priklausantis...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių