Pamaskvėje „operatorius-maniakas“ puldinėjo moteris ir vaikus

Rusijos Maskvos regione antradienį teisėsaugos pareigūnai sulaikė aukštu intelektu pasižymintį vyriškį, kuris puldinėjo moteris ir vaikus, o nufilmuotą medžiagą talpindavo internete. Jis - „ operatorius – maniakas“, kuriam dabar paskirta psichiatrinė ekspertizė, skelbia newsru.com su nuorodomis į vietos valdžios ir teisėsaugos institucijas.

Elektrostalo gyventojas 39-erių metų Aleksejus Makejevas anksčiau dirbo nardymo instruktoriumi Egipte, o paskutiniu metu ėmė lankytis pas psichologus. Gydytojai jo grėsmingu visuomenei nelaiko ir išskiria auštą vyro intelektą.


Viename filmuke matyti, kaip A. Makejevas puola pagyvenusią moterį, kitame – vaiką.

Kelis mėnesius vyras kasdien vaikščiodavo pasiėmęs didelį peilį ir terorizavo vietos gyventojus. Vyrą su išmaniuoju telefonu – filmukų autorių – greitai ėmė atpažinti gatvėje ir jo baidėsi, tačiau viešosios tvarkos sergėtojai nei vieno skundo iš gyventojų taip ir negavo.


Pirmieji agresyvumu išsiskiriančiais vaizdo įrašais susidomėjo Rusijos žurnalistai. Tuomet Karlo Markso gatvėje gyvenantį vyrą sulaikė pareigūnai.

Vidaus reikalų ministerijos duomenimis, 2003 m., t.y. prieš gerą dešimtmetį, A. Makejevas du kartus buvo patrauktas administracinėn atsakomybėn už viešosios tvarkos pažeidimus. 2007 m. jis išvyko į Egiptą.

Teismo psichiatras Michailas Vinogradovas įsitikinęs: A. Makejevas yra pavojingas kitiems paranojikas.

„Tai persekiojimas naudojant agresyvius veiksmus tiek prieš vaikams, tiek prieš suaugusiuosius. Tai labai pavojinga. Jį būtina stebėti“, - įsitikinęs ekspertas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

baisu

baisu portretas
įdomu kuo inytelektas Rusijoj skaičiuojamas. nebent keikesmažodžiais. visiškai žmogus su negalia, ir, sakyčiau, tikrai intelekto nesužalotas.

2

2 portretas
vaflis. nezinomas autoritetas
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių